Tawast Golf hakee caddiemastereita kesälle 2022

Haemme 2-3 kausityöntekijää asiakaspalvelutehtäviin kesälle 2022 Tawast Golfin klubille.

Caddiemasterin työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu tiskin takana ja puhelimessa, peliaikojen varaus, golfkilpailujen järjestelyt sekä tulospalvelu. Lisäksi myyt golftuotteita ja -tarvikkeita Tawast Golfin omassa proshopissa. Toimenkuvaasi kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät työtehtävät. Caddiemasterin toimisto on avoinna seitsemänä päivänä viikossa ja työvuoroja on 3-6 / viikko. Päivittäinen työaikasi on n. 5-8 tuntia klo 6.30–20.00 välisenä aikana. Töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuoro– ja viikonlopputöihin.

Olet täysi-ikäinen, ja sinulla on halu ja kyky oppia uutta. Olet reipasotteinen tekijä ja ystävällinen asiakaspalvelija. Sinulla on kiinnostus golfiin lajina, vaikka se ei sinulle vielä ennalta tuttu olisikaan – toki lajin tuntemuksesta on sinulle etua.

Työt alkavat huhti-toukokuussa, riippuen siitä milloin sääolosuhteet sallivat kentän avaamisen. Määräaikainen työsopimus jatkuu kauden loppuun, arviolta lokakuun puoleenväliin saakka.

Tarjoamme sinulle monipuolisen asiakaspalvelutehtävän yhdellä Suomen vilkkaimmista golfkentistä.

Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostitse osoitteeseen iiro.nurminen@tawastgolf.fi. Hakuaika päättyy 21.3.2022, mutta älä jätä hakemista viime tippaan, sillä täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja kentästä ja toiminnastamme löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.tawastgolf.fi

Yhteydenotot ja kysymykset:

Iiro Nurminen, palvelupäällikkö puh. 0400 198 979
Vesa Rontu, toimitusjohtaja puh. 040 868 4225

Scroll to Top