Talvihalliin uusi lähipelialue – halli avataan 5.11.

Pullerihallin talvikausi starttaa maanantaina 5.11. (uusi pvm.). Ennen avaamista hallissa tehdään uuden putti/chippi-viheriön viimeistelytöitä. Uudistuksen myötä hallin varauskalenteriin tulee vain muutama koko hallia varaava vuoro. Harjoitusryhmien määrä pysyy entisellä tasollaan, mutta jatkossa ryhmävuorot varaavat vaihtoehtoisesti joko lyönti- tai lähipelialueen. Ryhmävarausten aikana jompikumpi em. alueista on vapaasti muiden harjoittelijoiden käytettävissä.

Uusi lähipelialue on erotettu lyöntialueesta väliverkolla – uudella lähiepelialueella vain chippi- ja puttilyönnit ovat sallittuja. Pitkiä lyöntejä voi harjoitella ainoastaan lyöntialueella. Uudelle lähiepelialueelle chippi-lyöntejä varten on asennettu oma lyöntimatto. Chippi/puttigriiniltä chippaaminen ja lyöminen on ehdottomasti kielletty!

Uuden investoinnin myötä hallin käyttömaksu nousee 75 euroon. Käyttömaksulla voi harjoitella lähes rajoituksetta marraskuun alusta huhtikuulle saakka.  Käyttömaksu laskutetaan hallin käyttäjiltä kevättalvella.

Pääsy harjoitustilaan onnistuu henkilökohtaisella avainkortilla.  Jäsenet, joilla on avainkortti edelliseltä kaudelta, voivat aktivoida korttinsa talvikaudeksi ottamalla yhteyttä suoraan HML:n Liikuntahalli Oy:n toimistoon (ma – pe klo 9.00 – 15.00) puh. 03 621 2558. Uudet käyttäjät voivat noutaa avainkorttinsa Liikuntahallin toimistosta, Kiekkoritarinkuja 3 a http://hmlliikuntahallit.fi/

Liikuntahallin toimisto pyytää aktivoimaan avainkortin ennen joulua tai tammikuussa loppiaisen jälkeen.

Myös kaikilta aikuisten ryhmävalmennukseen osallistuvilta jäseniltä peritään talviharjoitteluhallin käyttömaksu, vaikka avainta ei ole aktivoitu/hankittu.

Lue lisää talviharjoittelusta!

Scroll to Top