Syys info

Arvoisa golfari, ravintolamme tarjoilee vielä huippumaukasta lounasta tämän viikon loppuun (11.10.) saakka. Lounas sisältää alkusalaatin, keiton, pääruoan ja kahvi + pingviini jäätelöpallon. Muistathan, että klubilla tarjottava jäätelö on valmistettu 15 minuutin päässä klubilta, sijaitsevalta Turengin jäätelötehtaalta.

 

Ajanvarauksesta:

Syksyn myötä tulee aamupakkaset ja aina, kun kenttä on huurteinen, on kentälle meneminen ehdottomasti kiellettyä. Aikoja ei siirretä eteenpäin, vaan ne poistetaan ja mahdollisuuksien mukaan varataan iltapäivältä uutta aikaa. Tasatuntiajat ovat pois käytöstä loppukauden.

 

Kentältä:

Kenttävessat on suljettu, sillä vessat ovat liitetty kastelujärjestelmään ja ne tulee tyhjentää ennen yöpakkasia.

 

Näin syksyisin griinit ovat varsin herkkiä ja tästä syystä on erittäin tärkeää, että alastulojäljet korjataan kunnolla. Myös lyöntijäljet tulee korjata huolellisesti, jotta pääsemme keväällä aloittamaan pelaamisen hyväkuntoisella kentällä.

 

Kenttämestari on huomauttanut, että tänä kesänä griineillä on ollut useita ”lyöntijälkiä” ja kaikkien pelaajien tulee muistaa, että griineillä saa ainoastaan putata ja epäonnistuneen putin jälkeistä turhautumista ei saa kohdistaa kenttään.

 

Kenttä avoinna lokakuun lopulle

Griinien syväilmastukset aloitetaan lokakuun viimeisellä viikolla ja tämän myötä suljemme kentän tämän kauden osalta (pelaamista ei jatketa talvigriineille). Nyt tehtävällä ilmastuksella haluamme varmistaa, että kenttä talvehtii hyvin ja on mahdollisimman hyvässä kunnossa heti ensi keväänä. Parhaillaan kentällä tehdään muita syksyn hoitotoimenpiteitä, mutta ne eivät vaikuta kentän pelattavuuteen.

 

Golfauton käyttö

Pyrimme pitämään käytössä kauden loppuun saakkka. Kenttämestari voi kuitenkin päättää lyhyelläkin varoitusajalla golfatuon käyttökiellosta.

 Talviharjoittelu 

Lue lisää talviharjoittelusta oheisesta linkistä: http://tawastgolf.fi/talviharjoittelu/ 

Aukioloajat 05.10.- 11.10.  

Caddiemaster avoinna klo 17:00 asti.

Ravintola avoinna klo 18:00 asti.

Aukioloajat 12.10. alkaen

Caddiemaster avoinna klo 16:00 asti.

Ravintola avoinna klo 16:00 asti.

Syksyn Green Fee 40€ 18r.  / 25€ 9r.

Scroll to Top