Sovelluksia helpottamaan golfin pelaamista!

Mitä sovelluksia golffarilta olisi hyvä löytyä, entä mihin mitäkin sovellusta käytetään? Lue alta mihin tarkoitukseen mitäkin mobiilisovellusta käytetään!

Golfiin löytyy jos jonkin moista mobiilisovellusta. Sovelluksia käyttämällä pyrimme vähentämään paperin kulutusta, sekä tuomaan golfin taustatukijärjestelmä lähemmäksi pelaajaa. Kokosimme yhteen muutaman sovelluksen, jotka helpottavat jäseniemme pelaamista tai ovat muuten vaan käteviä käyttää. Alta löydät listan sovelluksista, joita Tawast Golfissa on käytössä.

eBirdie

Mikä? Suomen Golfliiton sovellus, joka toimii sähköisenä jäsenkorttina.
Mihin käytetään? eBirdien kautta pystyt helposti seuraamaan tasoitustasi ja todistamaan jäsenyytesi tarvittaessa. eBirdien sisältää myös GolfGameBook ominaisuuden, jolloin pelaajalla tarvitsee olla puhelimessaan vain yksi sovellusta, josta löytyvät nämä molempien sovelluksien ominaisuudet!

NexGolf –NETTISIVU

Mikä? Vanha tuttu järjestelmä NexGolf, toimii nettisivuna niin kuin aina ennekin.
Mihin käytetään? NexGolffia   ajanvaraukseen, kilpailuihin ilmoittautumiseen, sekä harjoituskierrosten tasoituskorttien syöttämiseen.

NexGolf –SOVELLUS

Mikä? NexGolfin tarjoama sovellus.
Mihin käytetään? NexGolfin sovellusta käytetään kilpailuissa sähköisenä tuloskorttina. Sovelluksella täytät kätevästi tuloskortin kierroksen aikana ja näin ollen myös tuloksia pystyy kilpailun aikana seuraamaan reaaliaikaisesti. Kilpailuissa riittää, että yhdellä pelaajalla ryhmästä on sovellus käytössä, sillä hän pystyy päivittämään kaikkien ryhmän jäsenten tasoitukset.

GolfGameBook

Mikä? eBirdien lisäosa/ erillinen golf sovellus.
Mihin käytetään? GolfGameBookissa täytät kätevästi harjoituskierrosten tuloskortit ja seuraat helposti kavereiden pelejä. GolfGameBook löytyy eBirdie sovelluksesta, joten sinun ei tarvitse ladata älylaitteellesi näitä molempia sovelluksia, vaan voit kätevästi käyttää GolfGameBook -sovellusta eBirdien kautta!

Teetime

Mikä? Teetime on kätevä sovellus ajanvaraukseen.
Mihin käytetään? Tawast Golfiin TawGin jäsenet saavat varattua ajat seuran oman NexGolfin kautta, mutta muille kentille vieraspelaajina ajat voi varata Teetimen kautta.

Vaikka ajanvaraukset tapahtuvat pääosin netin kautta ja niin tasoitus- kuin jäsenkorttikin on nykyään sähköisessä muodossa, Tawastin caddiemaster palvelee asiakkaita kysymyksissä niin peliin, kuin sovelluksiin liittyen!

Scroll to Top