Seuraottelu Kurk Golfissa

Tawastin senioreiden kauden ensimmäinen seuraottelu käytiin Kurk Golfissa tiistaina 9.6. Tämä traditio on jatkunut kiertopalkinnon kaiverrusten perusteella jo vuodesta 1997 eli on lajissaan meidän vanhin. Synnystä ei ole ihan varmaa tietoa mutta vahva epäilys on, että kolmikolla Krogius – Mattson – Hillberg on ollut sormensa pelissä. Kaksi ensimmäistä on kenttien maa-alueiden omistajia ja kolmas arkkitehti, joka suunnitteli kentät. Yhdistikö heitä myös jäsenyys voimisteluseurassa, sitä en tiedä. Hyvä kuitenkin, että yhteys syntyi.

Joukkueissa pelasi 12 senioria, pelimuotona tasoituksellinen pistebogey. Sateiden jäljiltä kentällä löytyi runsaasti tilapäistä vettä, jopa niin paljon, että ainakin yksi pallo jäi kadoksiin lammikkoon! Alun pieni tihku vaihtui kuitenkin nopeasti ennusteen mukaisesti kauniiksi auringonpaisteeksi ja lämmöksi.

Peli kulki kylllä tiukasti isäntien komennuksessa niinkuin näissä seuraotteluissa on yleensä tapana. Osanottajalistaa silmäiltyään isännät kyllä hiukan epäilivät omia mahdollisuuksiaan, mutta tasoituksellinen peli tuo aina mukanaan yllätyksen mahdollisuuden. Lopputulokseen laskettiin 8 parhaan tulos, joiden joukossa piti olla ainakin kolme naissenioria. Lopputulos oli korutonta kertomaa. Kurk keräsi 246 pistettä meidän jäädessä 219 pisteeseen. Ei ollut kahta puhetta voittajasta. Kiertopalkinto jäi vuodeksi Kurk Golfin kaappiin. Pienenä lohdutuksena veimme kuitenkin molemmat erikoiskilpailujen palkinnot. Lähimmäksi lippua kuvan kauniilla väylällä numero 5 osui Timo Honkajuuri. Seuraavalla väylällä haettiin pisintä väylälle osunutta draivia ja siinä kauimmaksi pallonsa lennätti Risto Rintala.

Näin tällä kertaa. Ensi vuonna kohdataan jälleen meidän kotikentällä ja eiköhän me silloin hoideta homma kotiin.

Heikki

Scroll to Top