Sennut eka kertaa Tawastilla

Perinteisesti keskiviikkona Tawastin ja Aulangon seniorit kokoontuivat Tawastille kauden ensimmäiseen koitokseen. Mukaan kisaan lähti 84 pelaajaa. Ilmasta täytyy sanoa, että eivät ole vuodet veljeksiä. Jos tästä vielä golfsää paranee, niin pilalle menee. Kyllä meidän kelpasi mitellä taitojamme. Kentästä sen verran, että jos edellisellä kerralla Everstillä viheriöt olivat hitaahkot, niin nyt ei kyllä kukaan valittanut viheriönopeuksista. Jos ei sitten liian nopeista. Sopiviksihan niitä ei saa koskaan. Väylällä 16 yläpuolelta putatessa huomasi äkkiä olevansa väyläbunkkerissa, vai mitä Seppo? Olihan siinä ihmettelemistä. Väylillä oli vielä keväistä hiekkaa, mutta sitä varten oli reilu siirtosääntö, mailan mitta, määrittelemättä mikä maila. Luutaputteri olisi ollut kova sana. Ei olisi ehkä aina sekään riittänyt, mutta sellaista golf on. Täysin epäreilu urheilumuoto. Mutta kaikki pelasivat samaa kenttää samoilla säännöillä. Enemmän mielestäni peliä vaikeuttivat kolme talviviheriötä, joissa onnellakin on varsin suuri merkitys. Asialle ei vain valitettavasti tällä hetkellä voi mitään. Toivotaan parasta.

Tehtiinhän siellä kuitenkin kovia tuloksia. Naisten puolella kuningatar oli Marinin Rakel. Hän kokosi 39 pistettä (21+18). Lonkan Riikka säesti hyvin kooten 38 (16+22). Ei huono, sanoisi Jorma U. Hienoja suorituksia! Miesten puolen kunkku oli tällä kertaa Saaren Risto, pisteitä 38 (18+20). Ristolla lyöntejäkin vain 81.

Nyt otetaan parin viikon tauko ja käydään ulkomailla. Tawastilaiset perinteisellä Viron reissulla Niitväljassa, Suurestassa ja Estoniassa ja aulankolaiset vuorostaan Riikan Ozossa ja Pärnun Bay Linksillä. Matkoista toivuttua käydään ensimmäistä kertaa Hugon kimppuun keskiviikkona 23.5.

Scroll to Top