Sennuinfo mestiksiin

Torstaina aamulla sarjassa 50 näyttää olevan vain yksi pelaaja. Mestari on siis Olli Laine. Onko niin, että välillä 50-60v ei seurassamme ole lainkaan pelaajia. En usko, mutta halvalla saa Olli mesteruuden.

Sarjassa 60v onkin sitten 21 kisaajaa. Jos äkkiä pitäisi sanoa, niin voitosta kamppailevat Jari ja Toivo K. Mutta golf on ihmeellinen laji. Mitä tekee Anttosen Kari kotikentällä. Sarjan SM-kisoissa sijalle 19 pelannut mies tuntee kentän ja hyvän päivän tullen ei paljon parista poikkea. Yllättääkö Heikkilän Ari. Yleensä varmasti pelannut Ari voi nousta vaikka kuinka korkealle. Riippuu millä jalalla aamulla sängystä nousee. Entäpä Aslak? Eipä unohdeta häntäkään kärkipään veikkauksissa. Ei myöskään kaikkia muita. Golf on täynnä yllätyksiä, varsinkin kun pelataan tasoituksetonta lyöntipeliä! Kaikki lyönnit lasketaan ja huonotkin väylätulokset ovat mukana lopullisessa luvussa.

Vanhempien herrasmiesten sarjassa pelaa 14 henkeä. Aikaisempina vuosina veikattiin aina Pönnin Topia voittajaksi, mutta viime vuosi jäi Topilta väliin ja tänäkään vuonna ei peli ole kulkenut entiseen malliin. Juuri päättynyt SM-kisa kertoi kuitenkin, että pahin taitaa olla ohi. Haastajia Topille kyllä riittää. Viime kesän maajoukkuemies Heikki V on aina vaarallinen. Vehkikselläkin on ollut hiukan ailahtelevainen kausi, mutta jospa seuran mestaruus innottaisi jälleen lentoon. Ahtiaisen Rami saattaa aina yllättää jos saa vain jalkansa pelikuntoon. Mitä tekee Hossin Mara, tuo pitkien rautojen mestari? Kadettikoulun miekkaharjoituksistako on peräisin tuo pitkien mailojen käsittelytaito. Muut pelaavat hybrideillä ka pappaseiskoilla, mutta Mara luottaa rautaan. Löytyyköhän bägistä kohta legendaarinen rautaykkönenkin? Ei Unohdeta Lauri Luru Linbergiäkään. SM-kisat sujuivat mollivoittoisesti, mutta kaikille meille sattuu synkkiä päiviä. Vaarallinen mies kotikentällä. Virolan Eskolla hyvän päivän sattuessa on mahdollisuuksia vaikka mihin. Ei muuta kuin ysi alle 40, ansaittu lasillinen kotona pelin jälkeen ja kohti uusia voittoja. Kamreeri Järvelästä ei koskaan tiedä. Vote saattaa tehdä mitä vain kun sille päälle sattuu. Jos tulee huono lyönti niin se kyllä kuuluu, mutta hetkessä manailu vaihtuu hersyvään nauruun.

Ei tästä ennakosta tullut yhtä lennokasta kuin tuosta yleisen sarjan vastaavasta. Heillä on näihin juttuihin pitkät perinteet (en tarkoita saunailtaaJ ) mutta yritetään ensi vuonna parantaa.

Heke

Scroll to Top