Seniorit vika kerta Tawastilla

Syksy saapuu, väki vähenee, pidot paranee, kisa tiukkenee. Viikkokisakiertueeen toiseksi viimeinen koitos pelattiin hienossa syyssäässä Tawastin hyväkuntoisella kentällä tiistaina 7.9.2021. Mukana oli vielä 68 innokasta. Viheriöt saattoivat yllättää jonkun pelaajan sillä niiden nopeus oli vähintään mestisten luokkaa. Mittaustulosta ei ole tiedossani, mutta alamäkiputit olivat melko haastavia. Sitä aina sanotaan, että pitää jättää reiän alapuolelle, mutta minkäs teet kun pallo ei aina tottele. Epäilenpä vahvasti, että jokunen putti lipsahti jopa ulos viheriöltä. Varovainen sai olla, mutta johdonmukaisia ne olivat. Hiekkaesteetkin olivat olleet huollon kohteena. Vielä kun kaikki jaksaisivat tasoittaa jälkensä hiekassa!

N50-sarjassa löytyy päivän ainoa kaksoisvoittaja. Sisko pesi muut sekä tasoituksin että ilman. Yksi alle on hyvä tulos. N70-sarjassa Tuula Lehto keräsi 40 bogeypistettä. Paula Paakkari-Kaukonen säesti hyvin 37:llä pisteellä. He ainoat alle parin pelanneet. Erja Helen-Salosen brutto 88 oli aivan omaa luokkaansa.

M50-sarjassa Toivo Kumm vei voiton 70 netto. Kari Anttonen alitti myös parin, tulos 71. Karin brutto 80 oli sarjan ja koko miesporukan paras. Toivo jäi 2 lyöntiä. M70-sarjassa pelattiin kovaa ja korkealla. Asikaisen Markku keräsi 40 pistettä, Virolan Esko 39, samoin Ruokosen Olli. Heikki Vehkis Vehkaperällä pisteitä 36, samoin Ahtiaisen Raimolla. Vehkiksen 82 brutto oli sarjan paras, Ramilla 2 lyöntiä enemmän.

Ensi viikolla saadaan sitten sarja päätökseen Everstillä. Jotain on jo varmaa, mutta suuri osa mitaleista on vielä jaossa. Toivottavasti sää suosiii meitä vielä silloin.  Jännitystä riittää. Toivottavasti saadaan menneiden vuosien tapaan mitaliehdokkaat samoihin lähtöihin, jotta voivat taistella rinta rinnan ja seurata kaverin hermojen pitävyyttä.

Ennen finaalia pelataan vielä Messilässä 10 seuran ottelu. Tänä vuonna koronan vuoksi vain 10 hengen joukkuein, onneksi kuitenkin yhteislähtönä. Saapas nähdä, keille siellä mitalit jaetaan?

Tawastin senioreiden oman kauden päätöskisa pelataan keskiviikkona 22.9. Ilmoittautuminen on auki ja toivomme jälleen runsasta osanottoa. Lounas ja täytekakku odottavat pelaajia!

Heikki

Scroll to Top