Seniorit Tawastilla

Seniorikiertueen toinen osakilpailu, ensimmäinen Tawastilla, pelattiin keskiviikkona keväisissä olosuhteissa. Tarkoittaa sitä, että kenttä oli kyllä melko kuiva, mutta hiekka ei vielä ole ehtinyt painua maahan, joten melkoisessa Saharassa välillä pelailtiin. Viheriöillä ei vielä ruoho kasva kunnolla, joten aina ei ollut ihan oma vika jos putti ei uponnut. Tai ainakin sai hyvän syyn. Mutta niin kuin kulunut sanonta kuuluu: ”sama kaikille”. Mukaan lähti 81 pelaajaa, osa vielä kaivelee kamppeita kasaan, osaa taisi melko kolea sääennuste hiukan pelotella. Itse asiassa säähän oli koko kisan ajan ihan ok, ei satanut, ei tuullut sanottavasti ja tarkenikin, ainakin jos oli tarpeeksi vaatetta päällä. Toivottavasti kuitenkin ainakin allekirjoittaneelle viimeinen kisa rukkaset kädessä. Kylmät kädet on vihoviimeinen vitsaus golfin peluussa. Onnellisia ne, joilla verenkierto on kunnossa!

Jos oli kentän kunto vielä hiukan kesäterässä niin sitä eivät kyllä pelaajat olleet. Hämmästyttäviä suorituksia kautta linjan. Naisten puolella koko kisan kovin tulos kelläpäs muulla kuin Sisko Partasella, 41 pistettä. Saaren Pirkolla pisteitä 39 ja Räsäsen Tuulalla 37. Siinä alle tasoituksensa pelanneet. Paras scr-tulos tietty Erjalla, 90 lyöntiä.

Miesten puolella täytyy nostaa kaksi tulosta esiin. Anttosen Karin 78 brutto on kyllä kunnioitusta herättävä näissä oloissa. Samoin respektiä Kivensalon Osmolle, jolla pisteitä 40. Alle tasoituksen pelasivat myös Asikaisen Markku, 38, Tenon Antero 37 samoin kuin Arnstedin Peter. Mihinkähän nämä sankarit oikein yltävät kun päästään kesäkeleihin ja saadaan kentät hyvään kuntoon.

Nyt pidetään parin viikon tauko, jonka jälkeen käydään testaamassa Everstin kunto. Kilpailukalenterissa on avattu ilmoittautuminen myös kahteen ensimmäiseen seuraotteluun, kotona käytävään matsiin nurmijärveläisiä vastaan tasoituksellisena lyöntipelinä tiistaina 31.5. ja  vierasotteluun Kurk Golfin senioreiden kanssa maanantaina 6.6. tasoituksellisena pistebogeyna. Toivottavaa olisi, että molempiin  peleihin saataisiin täydet joukkueet, ekaan 15 pelaajaa ja tokaa 12. Ainakin tällä hetkellä tilaa vielä on. Rohkeasti mukaan, eihän tämä nyt niin vakavaa ole, mitä nyt kunnia ja kiertopalkinto kyseessä 🙂

Muistiin kirjasi

Heikki

Scroll to Top