Seniorit päätöskisa

Ihan alkuun yksi tarkennus. Kun joskus käytän senioreista lyhennystä sennut, se ei ole minun keksintöni eikä sitä pidä ymmärtää mitenkään väärin. Ei ole vähäisimmässäkään määrin tarkoitus väheksyä valtaosaa jäsenistöstämme, johon itsekin kuulun! Yritän parantaa tapani ja käyttää tästä eteenpäin pidempää versiota.

Päätöskisa pelattiin keskiviikkona, 23.9 loistavassa syyssäässä. Parempaa ei voisi edes toivoa. Lämpöä riittävästi, aurinkoa, ei tuulta. Mukana ennätysmäärä pelaajia, yhteensä 60. Juuri sopivasti, että saatiin kasaan myös 15 neljän pelaajan joukkuetta. Ei tarvittu mitään erikoisjärjestelyjä.

Pelimuotona tällä kertaa niin kuin aikaisemminkin henkilökohtainen pistebogey hcp sekä lyöntipeli scr. Joukkuekisassa laskettiin pisteitä siten, että par 3 väyliltä joukkue keräsi kolmen pelaajan pisteet, par 4 väyliltä kahden ja par 5 väyliltä yhden pelaajan.

Oliko säällä osansa vaiko sillä, että taidot olivat hiotuneet kauden aikana, mene tiedä, mutta tulostaso muodostui huikeaksi. Omaan pariin pelaaminen oli paperia. Sillä ei päässyt edes 15 parhaan joukkoon. Lyöntipelissä sinänsä hyvällä tuloksella 90 sijoittui juuri ja juuri 20 parhaan joukkoon. Joukkuekisassakin, jossa ei ole oikein vertailutuloksia, pelattiin äärimmäisen tasainen mittelö, jossa kolme parasta pelasi saman tuloksen.

Eniten pisteitä tällä kertaa keräsi Taisto Luosto, mies, joka vielä viikko sitten Hugolla tuskaili pelinsä kanssa. Ihmeparantuminen! 44 pistettä ja voitto kotiin. Kakkoseksi sijoittui Toivo Kumm pistein 42 ja kolmanneksi Heikki Taavitsainen, ensi kesän alue III Tour vastaava, jolla pisteitä 41. Hyvin kulkee tulevan päällikön omakin peli. 15 pelaajaa keräsi 37 pistettä tai enemmän.

Lyöntipelissä Jari Kettunen oli omaa luokkaansa. Tulos 76 on kyllä hyvä. Jokohan oli puumailatkin käytössä? Ari Heikkilä ja Toivo Kumm löivät 78 kertaa. Kun Toivo palkittiin kakkospalkinnolla jo pb-sarjassa, kolmas palkinto ojennettiin Juha Järvelälle.

Joukkuekilpailussa ykköspalkinto jaettiin kolmen joukkueen kesken, kaikilla 90 pistettä. Joukkueet olivat :

Aila Hossi, Ilkka Ylänen, Merja Miettinen, Marcus Filppula

Toivo Pönni, Heikki Vehkaperä, Esko Heiniemi, Matti Lisitsin

Eija Ylänen, Taisto Luosto, Markku Lindfors. Martti Hossi

Ennen palkintojen jakoa vietettiin hetken hiljainen hetki edesmenneen Ahti Mustonen muistoksi. Me kaikki muistamme Ahdin aina iloisen, positiivisen, auttavaisen asenteen meitä muita senioreita kohtaa. Kaipaamme sinua Ahti!

Senioreiden omat kisat ovat tältä kaudelta saatu päätökseen. Ensi lauantaina Sepon maljassa on kuitenkin senioreille oma sarjansa, joten kaikki mukaan Tawastin toisen perustajan. Seppo Nenosen,  muistokisaan.

Heikki

Scroll to Top