Seniorit Nurmijärvellä

Kauden kolmesta varsinaisesta seuraottelusta ensimmäinen ja samalla ainoa vieraskentällä pelattava oteltiin torstaina 23.5 Nurmijärvellä. Tässä mittelössä pelimuotona on muista poiketen tasoituksellinen lyöntipeli. Pienenä erikoisuutena sovellettiin nyt sääntöä 21.2, jolloin maksimitulos reiällä voi olla enintään kaksi kertaa reiän par. Ei tainnut monella tulla kyseeseen, mutta omalla kohdallani tällainen tapaus sattui kentän helpoimmalla ja lyhyimmällä väylällä, B8. Par 3, pituus reilu 80 m. Kuutonen korttiin, oikea tulos kahdeksan. Hävetti!

Molemmissa joukkueisa oli 16 pelaajaa, meillä ilahduttavasti 6 naissenioria, samoin nurmijärviläisillä, siinä mielessä puntit tasan. Pelisää oli sopiva, ei liian kuuma mutta ei kylmäkään, ei tuulta eikä aurinkoa häikäisemässä. Kentän kunto ajankohta huomioiden erinomainen. Ei mitään syytä olla tekemättä hyviä tuloksia puolin ja toisin.

Etukäteen oli sovittu, että joukkuetulokseen lasketaan 10 parhaan pelaajan tulos siten, että joukossa on vähintään 3 naispelaajaa. Näin myös kävi. Meillä naisia mahtui joukkuetulokseen 4, isännillä 3. Varsin ripeästi saatiin kierros pelattua ja jäätiin ruokailun lomassa odottamaan jännittyneenä tuloksia. Tasaista oli. Kierroksen parhaan tuloksen ja samalla ainoana alle tasoituksensa pelasi Nurmijärven Anne Nieminen, netto 71. Tawastilaiset olivat tasaisia. Tuija Herbst, Jari Kettunen, joka muuten pelasi loistavan bruttotuloksen 75 ollen täysin ylivoimainen, ja Pekka Nenonen pelasivat 72. Antero Teno 73, Tuula Räsänen ja edelliskerran paras tawastilainen Pentti Toikka 74. Joukkuetuloksessa ero oli pienin mahdollinen yksi vaivainen lyönti. Valitettavasti se oli isäntien hyväksi. Tuloksin 745 – 746 kiertopalkinto jäi siis nurmijärviläisten kaappiin vuodeksi odottamaan paluuta Hämeenlinnaan.

Kiitos kaikille mukana olleilla. Hienosti pelattu kisa. Ensi vuonna uudella innolla.

Heikki

Scroll to Top