Seniorit jälleen Tawastilla – viikkokisat kuudes osakilpailu

Senioreiden kesäkiertue kääntyi toiselle puoliskolle, kun kokoonnuttiin Tawastille kuudenteen osakilpailuun. Golfsää ei parempi voisi olla, lämpöä, aurinkoa, ei juurikaan tuulta. Ei mitään esteitä hyville tuloksille. Vahinko vain, että mukana oli enää 77 pelaajaa. Jostain syystä parissa viime kisassa on jääty selvästi alle alkukauden osanottajamäärän. No, vapaaehtoistahan tämä on. Maailmassa on paljon muutakin tekemistä kuin golfin peluu. Marjatkin pitäisi poimia metsästä talven varalle, ei ne siellä loputtomiin odota ja monia muita asioita.

Nuoremmissa sarjoissa pelimuoto hiukan vaihtui. Nyt pelattiin lyöntipeliä tasoituksin ja ilman. Vanhemmat jatkoivat pisteiden metsästystä ja lyöntipeliä ilman tasoituksia. Tulostaso muodostui eräissä sarjoissa vallan huikeaksi.

N50 lyöntipeli hcp-sarjan voittaja Auli Ruokonen pelasi netto 67. Hieno saavutus. Paljon ei eroa tosin syntynyt seuraaviin. Toinen oli Pirkko Rautavirta tuloksella 68 ja kolmas samalla lyöntimäärällä Marja-Liisa Kekki. Sarjan parhaa tuloksen ilman tasoitusta pelasi Tuija Herbst, 90.

N70- sarjassa mentiin hiukan rauhallisemmin. Eniten pisteitä keräsi Riikka Lonka, 33. Pistettä vähemmän löytyi Rakel Marinin kortista, jolla Tuija Lehto puolestaan hävisi 2 pistettä. Rakelilla oli paras puhdas lyöntitulos 102.

M50 lp hcp kunkku oli tällä kertaa Risto Saari tuloksella 69. Matti Harmonen jäi lyönnin ja Pekka Nenonen neljä. Ristolla oli myös paras scr-tulos 82.

M70-sarjassa Armas Loponen näytti, että kyllä vanhakin vielä osaa, varokaa vaan pojat! Huikea tulos 44 pistettä ja lyöntejäkin vain 85. Hattua nostan! Itselläkin meni ihan mukavasti, pisteitä 38. Nousiaisen Tapani oli kolmas pistein 37, jonka määrän pelasivat myös Raimo Aho ja Heinz Herbst. Paras lyöntipelitulos oli Lauri Lindbergillä, 81, joka samalla oli koko kisan paras. Minä hävisin lyönnin. Itsellä kolmanneksi paras tulos Tawastilla ikinä. Tapani oli kolmas tuloksella 85 joka oli myös Armaksen tulos.

Pelejä jatketaan Hugolla 19.8. Sitä ennen ratkotaan seurojen mestaruudet. Toivottavasti silloin ollaan runsain joukoin liikkeellä vaikka pelataankin ilman tasoituksia lyöntipeliä. Mestiksissähän tärkeintä ei ole voitto vaan osallistuminen klubin omaan kisaan. Ei se voittokaan tietenkään ihan huono asia ole mutta sattuu vain yhden kohdalle per sarja.

Pelaillaan

Heikki

Scroll to Top