Seniorit jälleen Everstillä

Senioreiden viikkokisasarjan kuudes osakilpailu pelattiin keskiviikkona 26.6 Everstillä. Mukana oli tällä kertaa 85 kilpailijaa. Sää suosi jälleen. Lämmintä, tyyntä, poutaa. Kenttä hyvässä kunnossa, tiimerkit suosiollisia senioreille. Tulostaso muodostuikin sitten kohtuullisen kovaksi, vaikkei aivan ihmetuloksia tehtykään.

N50-sarjassa Voittaja Tuula Räsänen sekä toiseksi pelannut Sisko Partanen alittivat tasoituksensa pistein 38-37. Tasan 36 pelasivat Riitta Andersin ja Sirkka Virtanen. Paras scr-tulos Riitalla 83.

N70 pb-sarjan voitti Tuual Lehto tuloksella 34. Sarjan parhaan scr-tuloksen kirjasi Aila Hossi, 97.

M50-sarjassa hurjasteltiin sitten oikein olan takaa. Yhdeksän ensimmäistä pelasi alle tasoituksensa. En muista onko koskaan aikaisemmin näin käynyt. Voittaja oli Risto Saari, tulos 39. Samalla tuloksella kakkoseksi sijoittui Toivo Kumm ja kolmanneksi Jari Papunen. Scr-sarjassa paras oli Jarmo Landen tuloksella 80. Saman määrän lyöntejä kirjasi Kari Anttonen. Risto Saari hävisi näille vain lyönnin.

M70 pb sarjan paras oli tällä kertaa Tapani Laine tuloksella 39. Raimo Ahtiainen oli toinen tuloksella 37. Samalla tuloksella kolmanneksi sijoittui Lauri Lindberg. Myös Esko Korpelalla ja Eino Rintalalla oli sama tulos. Scr-tuloksissa paras oli Raimo Ahtiainen, 83 lyöntiä Lauri Lindberg löi yhden enemmän.

Omalta kohdaltani täytyy sanoa, että pelasin yhden erikoisimmista kierroksista ikinä. Takalenkiltä lähtien kaksi bogeyta, seitsemän paria, tulos 38 lyöntiä 23 pistettä. Paras tulos ikinä! Etulenkillä kaikki muuttui. 56 lyöntiä, 6 pistettä. Yksi huonoimmista jos ei huonoin sitten golfin aloittamisen 26 vuotta sitten. Että voi olla ihmeellinen laji. Pitää mielen nöyränä.

Seuraavan kerran tavataankin sitten vasta 23.7 Tawastilla. Siihen saakka iloisiin kuulemiin ja näkemiin.

Heikki

 

Scroll to Top