Seniorit jälleen Everstillä

Tiistaina, 11.6. pelattiin senioreiden viikkokisojen viides osakilpailu Aulangon Everstillä. Taas tuli todistettua pari golfiin liittyvää tosiasiaa: golf on ulkoilmalaji ja golf ei ole millään tavoin tasapuolinen kaikille osallistujille. Aamulla ensimmäisinä matkaan lähteneet saivat pelata kuivassa säässä mutta suurin osa porukasta taisi kastua kuka vähemmän kuka enemmän. Onneksi sade ei ollut yhtenäistä, vain lyhyitä kuuroja, mutta kaikki tietävät kuinka vaikeaksi se pelaamisen tekee. Kentän kuntoon se ei onneksi juurikaan vaikuttanut, hyvähän siellä oli puttailla. Toisaalta kun katselee tuloksia niin ei niistä oikein taida voida päätellä kuka pelasi milloinkin. Seniorit on sitkeää porukkaa!

N 50 sarjassa palattiin vanhaan päiväjärjestykseen. Johanna Suoranta ykkönen sekä pb että scr tuloksissa. 38 pistettä ja 89 lyöntiä. Pirkko Saari pb kakkonen 35 pisteellä, Inkeri Helen vastaavasti scr kakkonen 93 lyönnillä.

N 70 ei mitään uuttaa. Tuula Räsänen kaksoisvoittaja 38 pisteellä ja 97 lyönnillä. Tasaisesti kulkee Tuulan peli. Kakkosena molemmissa sarjoissa Rakel Marin 33 pisteellä ja 99 lyönnillä. Kolmonen molemmilla pelimuodoilla Anneli Hietala ja nelonen Sisko Partanen.

M 50 pb voittaja oli Ari Ranki komealla saaliilla 41 pistettä. Mutta vähällä ei Ari päässyt. Saman saaliin sai Timo Sankari, jonka oli tyytyminen kakkossijaan. Ilkka ylänen hävisi vain pisteen. Ilman tasoituksia Juha Selin parissa eli brutto 72. On se vaan kova peluri. Arilla lyöntejä 76 ja Timolla 79.

M 70 pb sarjassa kirjattiin sitten kisan kovin tulos. Esko Virola alkaa palata vanhalle hyvälle tasolle ja tulos 43 pistettä. Taisi sunnuntain sadekelipeli jo hiukan ounastella Eskon paluuta huipulle. Risto Saarella ja Esko Korpelalla pisteitä 38, Matti Mäkivirralla 37. Ilman tasoituksia Matti oli paras 77 lyönnillä, Risto taipui yhdellä lyönnillä. Eskolla lyöntejä oli 84 ja kolmas sija. Sama tulos myös Seppo Elorannalla.

Nyt pidetään parin viikon tauko, juhlitaan juhannusta ja palataan asiaan 26.6. jälleen Tawastilla.

Mukana sateenvarjon alla

Heikki

Scroll to Top