Seniorit Hugolla

Pahoittelut siitä, että tämä päivitys on hiukan kestänyt. Piti torstaina iltapäiväpelin jälkeen kuivatella varusteita ja vetää hiukan henkeä. Perjantaina oli vuorossa M75 ensimmäinen osakilpailu Hirvihaarassa, lauantaina koko päivän tuomarointi naisten kisassa Tawastilla ja sunnuntaina seuraottelu Messilää vastaan myös Tawastilla. On riittänyt tapahtumia ihan omiksi tarpeiksi.

Torstaina 9.7 pelasi senioreiden kesäkiertue ensimmäisen kerran Hugolla, joka tänä vuonna juhliin 80-vuotissynttäreitä. Toiset pitävät, toiset eivät niinkään kentästä, itse kuulun ensinmainittuihin. Onhan se ihan oikeasti hieno. Jos ei peli kulje voi aina ihailla maisemia, jotka ovat varmasti parasta mitä golfkentät Suomessa tarjoavat. Pelaajia oli nytkin 91, joten kahdessa vuorossa mentiin. Sääennuste ei ollut paras mahdollinen ja niinhän siinä kävi, että vettä saatiin niskaan. Ainakin yksi ryhmä joutui hiukan väylällä 9 odottelemaan kun viheriö värjäytyi hetkeksi valkoiseksi raekuuron ansiosta. Kaikenlaisia kelejä sitä golfari voikin kohdata. Mahtoikohan kukaan säilyä ihan kuivana koko kierrosta. Tasapuolista ei golf koskaan ole ollut, ulkoilmalaji parhaimmillaan.

N 50 sarjassa Tawast-kaksikko Anna-Maija ja Maritta jyräsivät ja veivät kaksi ensimmäistä sijaa. Anna-Maija pelasi 36 ja Maritta 35 pistettä. Samaan ylsi myös kolmanneksi sijoittunut Anitta Kärkkäinen, AGK. Scr-tuloksissa ylivoiman voitaja oli Erja Helen-Salonen tuloksella 79.

N70 sarjan selvä voittaja oli Raili Leirimaa tuloksella 39. AQGK jylläsi tässä sarjassa oikein huolella, neljä ensimmäistä kotiseurasta. Paula Paakkari-Kaukosella oli paras scr-tulos 92. Vähän on pelaajapulaa tässä sarjassa, nyt vain 8 pelaajaa.

M50-sarjassa käytiin voitosta tiukka kisa. Paras oli tällä kertaa Jyrki Backlund pistein 36. Samalla pistemäärällä kakkoseksi pelasi Harri Jokinen. Pisteen kärkikaksikolle hävisivät Antero Odelma ja Arto Tikkanen, tässä järjestyksessä. Parhaan tasoituksettoman tuloksen teki Kari Anttonen, jolle lyöntejä kertyi vain 80.

M70-sarjasta löytyi sitten päivän kunkku. Reino Salminen keräsi 41 pistettä, tulos , joka herättää kunnioitusta Hugon vaikeaksi koetulla kentällä. Ei se näköjään kaikille vaikea ole. Myös Juhani Lehto alitti tasoituksensa, pisteitä 39. Tasan 36 pistettä keräsivät Hannu Jokinen ja Matti Vanhanen. Scr-puolella voiton vei Lauri Lindberg tuloksella 83, samalla tuloksella allekirjoittanut jäi toiseksi. Heikki Vehkis Vehkaperä pelasi 84.

Seuraava viikkokisa on jälleen Aulangolla, nyt Everstillä. Pelipäivä on 22.7.

Heikki

Scroll to Top