Seniorit helteessä Hugolla

Teksti: Heikki Aaltonen

Senioreiden viikkokisojen toinen puolisko käynnistyi keskiviikkona 25.7 Hugolla. Sää oli helteinen, mittari heilui 30 asteen paikkeilla, ei ollut tuulestakaan paljon vilvoittamaan. Mukana oli kuitenkin mukavat 86 urhoollista. Sateenvarjoja tarvittiin, mutta sateen vaan auringon torjumiseen. Harvinaisempi näky Suomessa kesäisin.

Alemmissa tasoitussarjoissa vaihdettiin nyt pelimuotoa. Lyöntipeliä tasoituksin ja ilman pelattiin. Ylemmät ryhmät jatkoivat pisteiden metsästystä. Näillä eväillä mennään sitten kauden loppuun.

Hugollahan kentän par on 68. Jotkut pitävät kenttää helppona, eräät ovat täysin toista mieltä. Makuasia, keskustelua ainakin riittää. Naisten puolella Hossin Aila pelasi netto 67 eli yksi alle ollen ainoa tasoituksensa alittanut.

Miesten puolella rymisteltiin sitten oikein olan takaa. Lyöntipelin tasoituksin voitti Seppo Eloranta tuloksella 64. Sepolla on tällä kaudella peli kulkenut, kärkipään sijoituksia on muitakin. Myös Saaren Risto ja Virolan Esko alittivat parin, heidän tuloksensa oli 67. Parin pelasivat lisäksi Rintakosken Rainer ja Räsäsen Erkki. Pistebogeyssa Kilpisen Matti hurjasteli koko rahan edestä. Pisteitä kertyi 41. Paljon ei antanut periksi vanha kettu Korpeuksen Tapiokaan, jolle pisteitä 40. Suhosen Pentti pelasi 39. Luoston Taisto, Koposen Seppo ja Viitasalon Ilkka pelasivat tasan 36. Elorannan Seppo voitti myös miesten scr-kisan hyvällä tuloksella 75.

Seuraava kisa onkin sitten poikkeuksellisesti tiistaina ja tapahtumapaikkana Tawast. Päästään kurkkaamaan, miltä tuleva EM-kisanäyttämö tällä hetkellä vaikuttaa.

Scroll to Top