Seniorit Everstillä

Senioreiden kolmas osakilpailu pelattiin Everstillä keskiviikkona, 25.5.2022. Tällä kertaa mukana oli 83 pelaajaa. Ei ollut ainakaan olosuhteissa sään osalta moitittavaa. Parempaa golfsäätä ei oikein Suomessa voi edes toivoa. Lämmitti mukavasti vanhoja luita. Ok, vähän tuulenpuuskia, mutta kokonaisuutena ihan hyvä. Kentän kunnosta ei kannata sanoja tuhlata, kaikki ainakin etelä – Suomen kentät ovat samanlaisia. Ei käy kateeksi kenttämestareita. Nyt vaan on näin ja siihen on tyytyminen.

 

Taso oli tällä kertaa mielestäni varsin hyvä. Missään sarjassa ei voitto hellinnyt, jos ei alittanut tasoitustaan. Kovimman pistesaaliin kirjautti M50-sarjassa Peter Arnsted. Saldona 42 pistettä, 80 lyöntiä. Ei ole aika rangella mennyt hukkaan! N50-sarjassa Johanna Suorannalla pisteitä kertyi 40 ja lyöntejä 89. N70-sajan pistebogeyn voitti Sisko Partanen pistein 40. Siskolla lyöntejä 93. Vanhat herrat M70- sarjan voitti Raimo Ahtiainen pistein 38. Lyöntejä Ramilla kertyi 81. Jos mies vielä osaisi putata niin mihinkähän pystyisikään. Pahimmillaan 5 puttia viheriöllä on kyllä hiukan liikaa tasoitusta muille. Koko kisan parhaan scr-tuloksen pelasi Juha Selin, jonka kortista löytyi vain 77 lyöntiä. Kovaa valuuttaa, vaikka eihän se Juhan tasoitustaan kovin korkea ole.

 

Seuraava viikkokisa pelataan jälleen Tawastilla keskiviikkona 1.6.2022. Sitä ennen tawastilaiset kohtaavat kauden ensimmäisessä seuraottelussa kotikentällään nurmijärveläiset 31.5.2022. Missähän on vika kun tähän seuraotteluun on aika nihkeästi kiinnostusta. Ei maksa mitään ja saa vielä päivän lounaan vaivan palkaksi. Pelimuoto lyöntipelikö se askarruttaa? Luulisi sitä sentään 16 urhoollista  pelaajaa löytyvän, eihän tämä nyt niin vakavaa ole. Harmillista!

 

Kirjaili

Heikki

Scroll to Top