Seniorit eka kertaa Hugolla

Seniorit pelasivat poikkeuksellisesti torstaina viikkokisansa, tällä kertaa Hugolla. Kahdessa vuorossa pelattiin, vaikkei pelaajia ollut kuin 79. Liekö sateen uhka hiukan karkottanut innokkaimpia. Ne, joille arpa oli järjestänyt aamuvuoron, pääsivät pelkällä säikähdyksellä. Ihan ekana lähteneet taisivat selvitä ihan kuivin jaloin. Iltavuorolaisilla olikin sitten hiukan kosteammat kelit. Taas tuli todistettua, ettei golf kohtele tasapuolisesti kaikkia.

Hyvin piti kenttä puoliaan. Mikkolan Simo sarjassa M70 pelasi ainoana alle tasoituksensa, voittotulos 37 pistettä ja netto 67 lyöntiä. Parhaat tasoituksettomat tulokset brutto 78 kirjauttivat Harri Kauppinen ja Aslak Lukander. Naisista Anna-Kaarina Mikkola ei halunnut olla miestään Simoa huonompi vaan voitti sekä N50 pb että N50 lp sarjan. Kun kerralla pelataan kymmenen kisaa ja Mikkolat vievät neljä voittoa niin onhan se aika kovan juttu. Millaisethan juhlat siellä kotona vietettiinkään?

Parin viikon kuluttua , totutusti keskiviikkona 28.6 palataan taas Tawastille. Silloin on jo juhannus takana ja päivätkin alkavat lyhentyä. Lyhyt on Suomen kesä! Okei, eihän se kesä vielä silloin lopu ja valoisaa aikaakin riittää ihan sopivasti.

Scroll to Top