Seniorit eka kertaa Hugolla

TawG:n ja AGK:n senioreiden kesäkiertue pysähtyi tällä kaudella ensimmäistä kertaa Hugolla, tuolla monien rakastamalla ja vihaamalla, Suomen toiseksi vanhimmalla kentällä. Aamun pelaajat taisivat saada hiukan vihmaa tai ainakin kosteaa tuulahdusta kasvoilleen mutta iltapäivälllä keli oli mitä suotuisin vaikka minkäläisiin suuorituksiin. Tasan eivät käy onnen lahjat golfissa, senhän me hyvin tiedämme. Ensimmäiset starttasivat kello 8.30 ja viimeiset taisivat päästä pois kentältä vasta seitsemän uutisiin. Pitkä päivä, mutta onneksi jaettuna kahteen vuoroon. Aikanaan hyvä päätös!

Vanha rouva piti hyvin pintansa. Vain kolme tasoituksen alittavaa tulosta, 37 pistettä, koko kisassa, jossa mukana oli kuitenkin 91 pelaajaa. On se vaan niin vaikea kenttä pelata vaikka lyhyt onkin. Nuo kolme voivat onnitella itseään hienosta suorituksesta. Me muut saimme vain nauttia hienosta maisemasta, varmasti Suomen kaunein golfkenttä, sanokoot muut mitä tahansa. Siellä sielu lepää, vaikka mieli välillä mustuu! Kunhan viheriöt tulevat täyteen iskuun ja hiukan nopeutuvat niin tuloksenteko vaikeutuu entisestään.

Nuo kolme onnellista olivat M 50 sarjassa Jari Kopra ja Tapani Still sekä M 70 sarjassa Simo Mikkola. Simosta tuli myös ainoa kaksoisvoittaja, bruttotulos 80 riitti myös M 70 scr sarja voittoon. Saman brutto 80 pelasi myös sarjassa M 50 Risto Saari.

Seuraavan kerran kisaillaan Tawastilla 19.6 ja 26.6 Everstillä. Silloin ollaankin jo kiertueen puolessa välissä. Tiistaina 18. 6 pelataan Tawastilla kaupunkiottelu yhdistettyä Hyvinkään joukkuetta vastaan. Tuohon peliin valitsevat sekä TawG että AGK molemmat 3 nais- ja 5 miesedustajaa. Kiertopalkinto taisi viime vuonna jäädä Hyvinkäälle, joten nyt on aika iskeä takaisin ja hankkia se Tawastin kaappiin.

Heikki

Scroll to Top