Seniorit eka kertaa Hugolla

Senioreiden viikkokisakiertue pysähtyi keskiviikkona ensimmäistä kertaa tällä kaudella Hugolla. Eipä voi toukokuinen sää paljon parempi olla golfin peluun kannalta. Aurinko paistoi kaikille tasapuolisesti, lämpöä riitti vanhoillekin luille ja tuuli sopivasti vilvoitti. Mikä siinä pelaillessa. Jos vielä sää paranee niin taitaa mennä pilalle. Ilmankos mukaan oli lähdössä 98 pelaajaa. Muutama poisjäänti oli, mutta taitaa olla tämän kiertueen ennätysmäärä Hugolla.

Tasoltaan kisa oli varsin tasainen. Tasoitukseensa tai bufferiin pelasi varsin moni. Sarjassa M16-36 hurjasteltiin kyllä sitten reipasta ylinopeutta. Seitsemän ensimmäistä pelasi laskevan kortin, neljätoista ensimmäistä tasoitukseensa tai bufferiin. Ja sitten Backlundin Jyrki! Pisteitä 43, bruttolyöntejä 79, slopella 18 netoksi 61. No huh huh, ei huono, sanoisi Jorma Uotinen. Ja miten vastasi kiertueen ikäpresidentti Seppo Koponen. 22 pistettä ulos ja 18 sisään. Siinä meille nuoremmille mallia. Ilman tasoituksia parhaan tuloksen pelasi Jari Kettunen, 77 lyöntiä. Miesten scr-kisassa koettiin sellainenkin tapaus, että kolmannen sijan haltijaa jouduttiin etsimään pidemmän kaavan mukaan. Elorannan Sepolla ja Backlundin Jyrkillä oli molemmilla tulos 79, takaysi molemmilla 40, viimeiset 6 väylää nekin tasan 25. Viimeisellä kolmella syntyi vihdoin eroa. Jyrkille oli lipsahtanut kuudennelletoista eli Hugon seiskalle harmittavasti tripla, jolloin Sepon lopetus oli birdie-bogey-par, kun Jyrki teki tripla par-par. Naistenkin puolella merkittiin 2 laskevaa tulosta Tuula Lehto keräsi 38 pistettä ja Ritva Saarenkanta 37.

Seuraavaksi pelataan parin viikon kuluttua taas Tawastilla. Toivottavasti siihen mennessä on saatu talviviheriöt pois pelistä ja päästään koittamaan lähestymistä sinne ihanalle 17:lle viheriölle. Viheriölle, jota niin moni vieroksuu, mutta joka on yksi koko kentän helmiä. Ainakin minun mielestäni!

 

Scroll to Top