Seniorikiertueen kolmas osakilpailu Tawastilla

Tawastin ja Aulangon seniorit kokoontuivat torstaina 27.5. kolmanteen osakilpailuun tällä kertaa Tawastin kentälle. Ykköstiille ilmestyi kukin omalla ajallaan 81pelaajaa. Viikon sääennusteet olivat sen luonteiset, että hyvä että saatiin edes tämän verran pelaajia. Todellisuudessa ilma oli kyllä paljon ennustetta parempi ja sateelta vältyttiin täysin. Edeltävän vuorokauden sade oli kyllä tehnyt tehtävänsä kentälle. Aika kuraisissa ja märissä oloissa pelattiin. Senioreiden niin kaipaamat rullit olivat kyllä varsin vähissä, Välillä pallo uposi lennon päätteeksi jopa väylällä niin syvälle, että löytäminen tuotti vaikeuksia. Mutta siitäkin selvittiin.

Tulostaso pysyi ymmärrettävästi varsin maltillisena. Naisten puolella N 50 Pirkko Saari keräsi 37 pistettä. 30 pistettä tai yli pelasi viisi muutakin naista. N70-sarjaa hallitsi jälleen Rakel Marin 34.llä pisteellä. Naisten paras scr-tulos oli N70 sarjan Erja Helen-Salosella, 88 lyöntiä.

Miesten puolella M 50- sarjassa ensimmäistä kauttaa pelaava Jyri Koskinen keräsi 38 pistettä ja lyöntejäkin hänelle kertyi vain 77. Erinomainen suoritus ”nuorelta” mieheltä. Myös Mika Tamminen alitti tasoituksensa, 37 pistettä. Ilkka Ylänen pelasi tasan 36. M 50 scr-sarjan ja samalla koko kisan parhaan tuloksen pelasi yllätys yllätys Juha Selin, tulos 76. Täytyy nostaa hattua Juhalla ja Jyrille erinomaisista suorituksista. Vanhojen herrojen puolella Raimo Ahtiainen näytti muille kantapäitään ja voitti sekä pb- että scr-kisan. Pistebogeyssa Rami joutui tosin tiukoille sillä saman 33 pistettä keräsivät myös Taisto Luosto ja Hannu Päivinen. Händärit ratkaisivat järjestyksen. Virolan Esko, Larion Mikko ja Lindforsin Markku jäivät yhden pisteen. Bruttolyöntejä Raimolla oli 86. Seuraavina olivat Virolan Esko ja Vehkaperän Heikki tuloksella 89.

Seuraava koitos onkin jo ensi viikon tiistaina 1.6. Everstillä. Sääennuste on hyvä, ilmat lämpenevät, toivottavasti se saa myös entistä useamman seniorin ykköstille.

Pistetilanteet: https://www.aulankogolf.fi/jasen/pistetilanteet.html 

Heikki

Scroll to Top