Senioreilla kauden viimeinen kisa Hugolla

Keskiviikkona 12.9 pelattiin senioreiden tämän kauden viimeinen kisa Hugolla. Sää suosi, ei satanut, tuulta kyllä ihan omiksi tarpeiksi. Kova tuuli ja paljon irtolehtiä teki toisinaan pallon löytämisen aika haasteelliseksi jopa väylillä. Samoin hiekkaesteissä piti muistaa, että vielä tämän vuoden pelataan säännöillä, jotka kieltävät muiden kuin ihmisen aiheuttamien roskien poistamisen lyöntiä häiritsemästä. Ensi vuonnahan tämäkin kohta on oikeudenmukaisempi. 73 urhoollista lähti vielä mukaan. Joka vuosihan käy niin, että loppua kohti osanottajamäärä laskee syystä tai toisesta.

Tulostaso pysyi aika maltillisena. Naisten puolella Kärkkäisen Anitta voitti oman sarjansa pistein 37. Taisipa olla ainoa, joka alitti tasoituksensa. Parhaan scr-tuloksen naisista pelasi Erja Helen-Salonen. Tulos 82 lyöntiä. Miesten alemman sarjan voitti Eero Pullinen tuloksella 66, joka on 2 alle parin. Pienimmällä bruttolyöntimäärällä kentän kiersi Vehkaperän Heikki, jolle lyöntejä kertyi vain 78.

Kiertue on yhtä vaille valmis. Viikon päästä pelataan viimeinen osakilpailu Tawastilla. Yhteislähtönä pelataan ja pistetilaston kärjet samoissa lähdöissä jännityksen säilyttämiseksi. Saavat tarkkailla toisiaan pitäen kuitenkin varansa, etteivät mustat hevoset pääse livahtamaan ohi. Toivotaan, että sää vielä suosisi meitä niin kuin on suosinut koko kauden ajan.

Scroll to Top