Senioreiden toka vika Tawastilla

Senioreiden yhdeksäs osakilpailu ja samalla toka vika Tawastilla pelattiin keskiviikkona 18.8.2021. Sääennuste ei ollut ihan parhaimmasta päästä, jolla lienee vaikutusta pelaajien määrään. Vain reilut 60 kisaajaa ilmestyi pelipaikalle. Eikä se sääennuste ihan väärässä ollut. Aika kolea oli keli ja tuultakin ihan riittämiin. Hyviä syitä, jos pallo ei ihan joka kerta totellut lyöjää. Kunnon sadettakin saatiin ainakin loppupään lähtijöille. Kenttä oli melko kostea ja leikkuujätettä väylillä, joten siirtosääntö oli ihan paikallaan. Tilapäistä vettäkin löytyi.

N50 lp hcp- sarjassa eivät olosuhteet menoa haitanneet. Pirkko Saari pelasi 70 ja voitti. Tuula Räsäsen tulos par 72 ja sijoitus toinen, Anitta Kärkkäinen kolmas tuloksella 74. Ilman tasoituksia Pirkon tulos oli 91 joka riitti voittoon, Tuula Räsänen 98 ja Tyuija Herbst 99 pääsivät myös alle 100:n.

N70 pb hcp-sarjassa eniten pisteitä keräsi Paula Paakkari-Kaukonen, tasan 36. Aila Hossin kortista niitä löytyi 34:n arvoisesti. Paulan bruttolyönnit olivat tasan 100, Ailan 104.

M50 lp hcp-sarjan voiton korjasi kotiin Papusen Jari hyvällä 69:n lyönnin nettotuloksella. Saaren Risto joutui tällä kertaa tyytymään toiseen sijaan tuloksella 70. Osmo Kivensalo yllätti tuloksella 70. Vai oliko se yllätys? Ilman tasoitusta parhaan tuloksen pelasi Jyri Koskinen, 81 lyöntiä. Heikkilän Ari oli toinen, 82. Samalla tuloksella kolmanneksi jäi Kari Anttonen. Ristolla yksi lyönti enemmän.

M70- sarjoissa papat hurjastelivat ja näyttivät nuoremmille pelaamisen mallia. Pb-kisassa Ahon Ramilla 40 ja voitto. Loposen Armas samalla pistemäärällä kakkoseksi. Aatu is back! Varokaa! Vehkis keräsi tällä kertaa 38 pistettä, joka riitti kolmanteen sijaan. Piste vähemmän Ahtiaisen Raimolla ja neljäs sija. Vehkiksen brutto 78 oli kisan paras ja selvä sarjan voitto. Rami Ahtiainen oli toinen tuloksella 81. Samalla tuloksella mutta huonommalla takaysillä allekirjoittanut kolmanneksi.

Parin viikon kuluttua viimeinen Hugon kisa. Taisto tiivistyy, vielä on mahdollista parantaa pistesaldoa. Kaksi kisaa Aulangolla, yksi Tawastilla. Mitä vaan voi loppumetreillä tapahtua. Eletään jännittäviä hetkiä. Ketkä korjaavat sarjojen voitot ja palkinnot kotiin?