Senioreiden toka vika Tawastilla

Syksy saapui synkkä kolkko, pikkulinnut lensi pois. Jos oikein muistan, tällainen laulu on olemassa. Tuli mieleen kun aamulla heräsi ja katsoi lämpömittaria. Ei voi olla totta. Ja vielä kova puuskainen tuuli. Ei ihan golfarin lempisää. Mutta kun näitä olosuhteita ei voi valita eikä niihin voi vaikuttaa, ainakaan Suomessa! Tästä huolimatta 74 innokasta senioria lähti jälleen pisteiden metsästykseen Tawastin hyväkuntoiselle kentälle.

Toiset sopeutuvat vaihteleviin olosuhteisiin paremmin kuin toiset. N 50 Auli Ruokonen netto 68. Sisko Partanen, Riikka Lonka ja Ritva Saarenkanta 36 pistettä sarjassa N 70. Peter Arnsted, Eero Pullinen netto 69 sarjassa M 50. Juha Selin brutto 75 sarjassa M 50. Erkki Räsänen 41 pistettä, Esko Korpela 39, Kari Anttila 39, Kari Veijalainen 39, Lauri Lindberg 38, Hannu Päivinen 38, Juhani Salminen 38. Kyllä näitä kelpaa esitellä.

Melkein saatiin kuohariakin kisan päätteeksi. Seppo Elorannan lyönti väylällä 7 oli tosi lähellä täysosumaa. Hiukan jäi kuitenkin vielä ulkopuolelle, harmi.

Viikon kuluttua viimeinen kisa Everstillä, sitten päätöskisa Tawastilla. Siitä muistutuksena sen kisan hcp-sarjojen voittajille 300€ matkalahjakortti DeTour- matkatoimistolta. Kannattaa ponnistella loppuun saakka.

Mukana palellut

Heikki

Scroll to Top