Senioreiden kolmas osakilpailu

Senioreiden kesäkiertueen kolmas osakilpailu pelattiin tiistaina, 21.päivänä toukokuuta Tawastin kentällä. Nyt oli keli kohdallaan, lämpöä yli hellerajan, aurinkoa ja tuulta vain nimeksi. Vahinko, että vain 84 senioria oli paikalla. Ja naisia vain 17! Millähän saataisiin heitä houkuteltua hieman runsaammin mukaan. Eihän tämä nyt niin kauhean vakavaa ole, eihän!

N 50 pb eniten pisteitä keräsi Anna-Maija Mikkotervo, jolle niitä kertyi 38, laskeva kortti! Korkia-Ahon Maritta pelasi tasan 36. Herbstin Tuijan 88 oli paras scr-tulos. Sarjaa ylempänä Heiniemen Marketta sai saman tuloksen 38 pistettä ja tasoitus muuttui kuin myös toiseksi tulleella Sinikka Ritorannalla, jonka tulos oli 37. Scr-kisassa järjestys ei muuttunut, Marketta eka tulos 97 ja Sinikka toka tuloksella 98.

M 50 pb valtias oli tällä kertaa Risto Saari. Hänellä pisteitä tasan 36. Elorannan Seppo hävisi pisteellä kuin myös Stillin Tapani. Herrojen keskinäisen paremmuuden ratkaisi Sepon pienempi tasoitus. Scr-tuloksissa järjestys vaihtui. Seppo ekä tuloksella 85, Risto toka samalla tuloksella mutta huonommalla viimeisellä ysillä. Anttosen Kari oli tässä kisassa kolmas. Sarjaa ylempänä Pönnin Topi palasi voittajien kategoriaan. Pisteitä Topilla 38. Marcus Filppula hävisi pisteen, jolle vuorostaan Heiniemen Esko taas pisteen. Topin bruttotulos 83 riitti myös scr-sarjan voittoon ja oli samalla koko kisan paras. Allekirjoittanut toisena tuloksella 87 ja Lindbergin Lauri kolmantena, Lurun tulos 88.

Viikon päästä keskiviikkona pelataan ensimmäistä kertaa Hugolla! Saapas nähdä, keitä nähdään siellä mukana.

Sitä ennen Tawastin sennut vierailevat torstaina Nurmijärvellä seuraottelun merkeissä. Kiertopalkinto on puolustettavana, saas nähdä kuinka äijän käy. Jos vaikka yllätettäisiin isännät omalla kentällään. Golfiossa kaikki on mahdollista niinkuin hyvin tiedämme.

Heikki

 

Scroll to Top