Senioreiden kesäkiertue käyntiin

Seniorit pääsivät vihdoin tositoimiin, kun perinteisen kesäkiertueen ensimmäinen osakilpailu pelattiin Tawastilla keskiviikkona 3.6. Toukokuun peruttujen kisojen johdosta tänä vuonna pelataan 10 osakilpailua, muutoin mennään samoilla eväillä kuin viime vuonnakin.

Peräti 103 senioreia ilmestyi lähtöviivalle. Aika harvoin on nähty tällaista määrää pelaajia näissä karkeloissa. En ole ihan varma oliko ennätys, mutta kunnioitettava määrä joka tapauksessa. Osoittaneeko kisojen tarpeellisuuden. Sään haltijakin oli varsin suosiollinen, lämmin mutta ei kuuma, tuuli heikkoa. Kenttäkin ihan mukava pelata ajankohta huomioiden. Joku varmaan manaili viheriöiden nopeuksia, mutta sama kaikille. Vaatii hiukan sopeutumista. Hiukan etukäteen huoletti uusien käytäntöjen käyttöönotto, maksu ilmoittautumisen yhteydessä ja tulosten kirjaaminen suoraan mobiiliin. Turhaan hermoiltiin. Seniorit osoittivat jälleen ennakkoluulot turhiksi. Kaikki sujui topdella hyvin, niin hyvin, että tästä taisi tulla pysyvä käytäntö. Täytyy varmaan kohta keskustella klubien kanssa kustannusjaosta kun pelaajat tekevät itse kaikki hommat. No, tämä ymmärrettävä huumorilla.

En tiedä mitä keitoksia porukat ovat talven aikana nauttineet, mutta tulostaso oli kyllä huikea, varmaan paras ikinä. Aloitetaan nyt vaikka Sankarin Timon Hole-in-One väylällä 7. Taisipa olla ensimmäinen kerta kisojen historiassa, en ole ihan varma. Lämpimät onnittelut Timolle hienosta saavutuksesta. Vahinko, että ohjeissa kaikkia pyydettiin poistumaan klubilta pelin jälkeen. Oltaisiin muuten joukolla juhlittu päivän sankaria! Tai sitten Larion Mikon 44 pistettä! Kyllä on Saarioisten äitien sapuskat olleet ravitsevia! Eagle väylällä 15 ja paljon muuta. Ei tuohon paljon huonoja lyöntejä mahdu. Mitenhän kävi tasoituksen, nykysysteemissä sitä kun ei voi lopputuloksesta suoraan päätellä. Onnea Myös Mikolle! Kärkkäisen Anitalla 43 pistettä, Mikkotervon Anna-Maijalla 41, Ritorannan Sinikalla 40 pistettä, Rysän Pekalla 41, Ahon Raimolla 40, Papusen Jarilla 40, mikä näitä pelaajia oikein vaivaa! Melkoista iloittelua! M 50 sarjassa 27 pelaajaa 30 pistettä tai enemmän, M70 sarjassa vastaavasti 20 pelaajaa.

Jännityksellä jäädään odottamaan seuraavaa kisaa kahden viikon kuluttua Everstillä. Jatkuuko sama meno vai onko rauhoituttu. Oliko kyse samasta ilmiöstä kuin silloin kun vasikat pääsevät eka kertaa keväällä laitumelle. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Heikki

Ps 1. Jos joku odotti vajaiskisakahvia niin se tarjoillaan kun siirrytään eka kertaa Hugolle. Samalla juhlitaan Hugon 80-vuotissynttäriä. Tawastilla juodaan sitten kauden päätöskahvit syyskuussa samalla kun jaetaan kauden palkinnot.

Ps 2. Uuden ilmoittautumiskäytännön vuoksi huomioikaa, että Aulangon kisoihin ilmoittaudutaan AGK:n nettisivujen kautta. Sinne pitää ensimmäisellä kerralla antaa samat tiedot kuin mitä annoitte ilmoittautuessanne Tawastin kisoihin meidän sivuilla. Tämä sen vuoksi, että jäsennumero Aulangolla on eri kuin meillä, luulisin.

Scroll to Top