Senioreiden kausi paketissa

Senioreiden kauden finaali pelattiin keskiviikkona, 21.9. vielä varsin hyväkuntoisella kentällä. Mukaan saatiin mukavasti 56 pelaajaa, kun Mäenpään Harri saatiin viime tipassa houkuteltua joukkoon. Niinpä meillä oli tasalukuinen 14 joukkueen kisa edessä. Pääkilpailu pb hcp, mutta kisailtiin myös lp scr-paremmuudesta. Erikoiskilpailut väylillä 7 ja 11, tottakai sekä joukkuekisa par 3 väylillä 3 tulosta, par 4 väylillä 2 ja par 5 väylillä 1. Ja päälle päätteeksi yhteinen lounas ja täytekakkukahvit niin kuin aina ennenkin.

Peli sujui varsin ripeästi. Liekö syynä kohtuullisen vilpakka keli. Ei tehnyt mieli jäädä paljoa paikoilleen. Onneksi ei satanut, ennuste piti tälläkin kertaa paikkansa. Kun lounas oli kaikessa rauhassa nautittu voitiin siirtyä itse asiaan eli palkintojen jakoon. Aluksi jaettiin viikkokilpailujen palkinnot niille tawastilaisille, jotka olivat hyvin menestyneet. Niitähän riitti iso peukolanhangallinen.

Ja sitten tämänpäiväiseen. Lähimmäksi lippua väylällä 7 sai pallonsa pysähtymään Ilkka Viitasalo. Tulos 1,32 m. Vastaavasti väylällä 11 tarkin oli Juha Selin, 1,42 m. Parhaat pelit ilman tasoitusta pelasi Juha Selin, joka tarvitsi vain 70 lyöntiä kentän kiertämiseen. Siis 2 alle kentän ihannetuloksen. Kertoi tehneensä 6 birdietä! Toisena oli Ari Heikkilä tuloksella 76 ja kolmantena Kari ”aina niin tyylikäs” Anttonen, tulos 81. Oli kaivanut vanhan seurakapteenin virka-asun esille juhlan kunniaksi! Sama 81 löytyi myös Jari Kettusen ja Mika Tammisen korteista, mutta Karilla paras takaysi.

Pääkilpailussa pb hcp tehtiin sitten aivan hurjia tuloksia. Sirpa Tenolle pisteitä kertyi 43 ja siinä vielä 2 väylää ilman pisteitä! Jäi vähän parannettavaa. Sisko Partanen pelaa hyvää loppukautta, pisteitä 42 ja toinen sija. Kolmas oli Ari Heikkilä pistein 41 miutta koska hän sijoittui jo scr-kisassa kakkoseksi, kolmannen palkinnon pokkasi Jukka Malinen, pisteitä 40. Kaikkiaan 11 pelaajaa keräsi yli 36 pistettä. Syyskunto kohdallaan!

Joukkuekisassa eniten pisteitä kertyi joukkueelle Ritva Saarenkanta, Eija Ylänen, Mikko Lario, Teuvo Mölsä. Kortista löytyi lukema 92. Ihan samaan kuin viime vuonna ei päästy, tuskin koskaan päästäänkään, mutta oli tämäkin joukkue omalla kymmenluvullaan, Seuraavaksi paras oli 88.

Näin on kausi tältä osin lopussa. Ja mikä kausi. Viimevuonna taisin jossain vaiheessa kirjoittaa, vaikea on pistää paremmaksi, mutta huikea oli tämäkin vuosi. Kahden Heikki V:n, Vehkaperä ja Veteläinen maajoukkuepaikka, Juha Selinin henkilökohtainen suomenmestaruus sarjassa M 60 RP, M 75 joukkueen suomenmestaruus, Heikki Vehkaperän kolmas sija sarjassa M 75 LP, kyllä näitä kelpaa esitellä, muista lukuisista menestyksistä puhumattakaan. Mitähän ensi vuosi tuo tullessaa, sitä jäämme odotamaan.

Hyvää syksyä kaikille. Pitäkää huolta itsestänne ja lähimmäisistänne! Ennen sanottiin aina rauhaa ja rakkautta, ei tarvitse muuttaa sanontaa vieläkään.

Kankaantausta valmistautuu talven viettoon

Heikki

Ps. On herännyt hiukan ajatusta järjestää senioreiden kevätretki vuonna 2023. Suunnitelmat vuodelta 2020 ovat tallella. Tarvitsee vain päivittää. Asiasta kiinnostuneet seuraavat Tawastin nettisivuja talvellakin, Voi laittaa myös viestiä minulle, jos kiinnostaa. heikki.aaltonen45@gmail.com.

Scroll to Top