Senioreiden kausi avattu

Tawastin ja Aulangon senioreiden perinteinen viikkokisakiertue aloitettiin keskiviikkona 4.5. Hugon kentällä. Aika koleat ovat ilmat viime aikoina olleet, mutta ei se tuntunut senioreita kiusaavan. Mukaan lähti 72 peluri, valtaosa miehiä, valitettavasti. Kuin varsat laitumella kirmaistaan ykköstiiltä eteenpäin. Tällä kertaa varsat olivat kuitenkin hiukan iäkkäämpiä, joten varsa- nimitys ei ehken ole paras mahdollinen. Mutta se tunne, kun pitkän talven jälkeen taas pääsi rakkaan lajin pariin ihan ulkoilmassa. Voi tätä onnen päivää! Tästä se 12 osakilpailun pitkä koitos oli hyvä aloittaa.

Hugon kenttähän oli ihan kuiva, ei tietenkään vihreä vaan harmaa tai ruskea ja viheriöt ruohottomat, mutta pelattavat. Aina ei ehkä ollut ihan oma vikakaan, jos toinen putti ei uponnut, mutta sama kaikille. Hyvä neuvo, jätä lipun alapuolelle, mutta minkäs teet kun itsepäinen pallo karkaa joskun yläpuolelle. Kuuroja taitavat olla nämä nykyiset pallot.

Tuloksia ei nyt ole tarvetta vielä tässä vaiheessa isommin eritellä. Pelasi siellä kuitenkin yksi alle tasoituksensa, nimittäin Nenosen Pekka. Pisteitä 37! Odotetaan mielenkiinnolla jatkoa. Miesten paras scr-tulos oli Rankin Arilla, jonka kortista löytyi vain 80 lyöntiä. Naisten puolella yllätys yllätys Partasen Siskolla pisteitä 35. Scr-tuloksissa sekä Erja Helen-Salonen että Päivi Vuorinen pelasivat 91 kuin myös Sisko.

Viikon päästä kohdataan Tawastilla, joka aukeaa perjantaina 6.5. Paitsi väylän 17 viheriö, joka on varmaan vielä pitkään veden vallassa. Ei muuten ensimmäistä kertaa. Vuotta en muista, mutta joskun 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä se oli. Pari viikkoa umpi huppeluksissa mutta niin vain toipui hyvään kasvuun. Sitkeää kuin ….. tuo Tawastin ruoho.

Muistiin merkitsi

Heikki

Scroll to Top