Senioreiden kauden päätös

Keskiviikkona 27.9 pelattiin senioreiden kauden päätöskisa. Sääennuste lupaili melko lämmintä ilmaa ja mahdollisesti aurinkoakin. Ihan ei sitä saatu, pilvessä oli ja lämpöäkin vain juuri ja juuri riittävästi, mutta mikä parasta, tämän kesän vakiovieras sade ei ilmestynyt starttipaikalle. Väylät olivat edelleen melko kosteat, mahtavatko kuivua enää ollenkaan, mutta onneksi viheriöt ainakin omasta mielestäni todella mallikkaassa kunnossa ajankohta huomioiden.

Joku ystävällinen sielu oli huomioinut, että kyseessä on seniorikisa, väylät ovat märät, jolloin lyöntipituus ei ole ihan maksimissa. Tiimerkit olivat järjestään niin edessä kuin vain laki ja asetukset sallivat. Onneksi kukaan ei mitannut kentän kokonaispituutta, johon on omat säännöksensä, mikäli tasoituksia aiotaan muuttaa. Kenttämestaria kiittelin, joku kyllä korjasi, että ansio kuuluu Martti ”Marde” Jaakkolalle. Samantekevää, jakakaa kiitos ja kunnia. Hieno ele joka tapauksessa, vielä kerran suurkiitos!

Mukana oli ennätysmäärä pelaajia. 58 urhoollista lähti yhteislähtönä matkaan ja yhtä monta palasi kierrokselta. Noilla kevätmatkoillakin on ollut sääntönä, että mittatappioita ei sallita, ei syntynyt nytkään. Pelattiin henkilökohtaista kisaa sekä tasoituksin että ilman ja sen lisäksi perinteistä joukkuekisaa ”valssi”. Hyvin tuntuivat askeleet olevan siinäkin hallussa.

Vaikka lyöntipituudet eivät olleet ihan maksimissaan tulostasosta muodostui hyvä. 5 pelaajaa pelasi alle tasoituksensa, jonka lisäksi 9 pelaajan tasoitus säilyi entisellään eli pisteitä heillä 36-33. Erikoiskilpailuja oli sekä väylällä 7 että väylällä 11. Olisi odottanut, että ensin mainitulla päästtän lähemmäksi mutta ei tällä kertaa. Seiskalla Maukan voittotulos oli 2,76m kun taas yhdellätoista Luru jäi holarista vain 0,5m. Luru teki birdien, Maukka joutui tyytymään parin. Seiskan viheriö on kyllä hiukan kimurantti, ei ole helpoimmasta päästä putata.

Joukkuekisassa kävi ensimmäistä kertaa niin, että kaksi joukkuetta keräsi yhtä paljon pisteitä eli 87. Nopeasti piti keksiä ratkaisu ja kun ei muuta juolahtanut mieleen niin hcp-kisassa pienemmällä händärillä voittaa. Niin ratkaistiin tälläkin kertaa ja voittajiksi selvisi joukkue Hossi, Marin, Heiniemi, Papunen.

Muut tulokset löytyvät nettisivuilta normaaliin tapaan.

Tämä oli sitten tältä kaudelta tässä. Kiitos kaikille innolla mukana olleille. Toivottavasti teillä on ollut yhtä hauskaa kuin minullakin. Ollin kanssa keskustellaan jälleen talviharjoittelusta. Siitä viestiä lähiaikoina. Matkatyöryhmä on myös kokoontunut ja ensi kevään matka suunnitteilla ja hinta-arvio laskennassa. Siitä myös viestiä heti kun tiedämme enemmän. Lukekaa säännöllisesti sähköpostia ja käykää nettisivuilla.

Hyvää loppusyksyä kaikille!

Heikki

 

Scroll to Top