Senioreiden kahdeksas

Senioreiden viikkokisan kahdeksas osakilpailu pelattiin 4.8.2021 hyväkuntoisella Everstin kentällä. Mukana oli tällä kertaa 85 pelaajaa. Määrä näyttää vakiintuneen tänä vuonna tuolle tasolle, sinänsä ihan hyvä määrä. Sää oli ihan kohtuullinen hyvänkin tuloksen tekemiseen. Tänä kesänä poikkeuksellinen pieni sadekuuro yllätti hiukan, mutta jos oli onnea matkassa se ajoittui juuri tauon kohtaan 🙂 :). Oli se niin lyhyt, että ihan oikeasti tuskin kenenkään peliä suuremmin haittasi. Pieni hetkellinen kosmeettinen haitta. Tuloksista näkyy, että ollaan jo pitkällä kaudessa, hyviä lukemia kaikissa sarjoissa.

N50 lp hcp-sarjan ykkönen oli jälleen, ties monennenko kerran Sisko Partanen, 68 lyöntiä. Pysyyköhän Sisko itsekään mukana voittojen lukumäärässä?. Myös Merja Viitanen pelasi alle parin, tulos 71. Sama koskee N50 lp scr-sarjaa. Tuija Herbst ykkösenä 87 lyönnillä, Sisko kakkosena kaksi lyöntiä enemmän.

N70 pb hcp-sarjan voiton pelasi Sirkka Virtanen erinomaisella tuloksella 40. Paljon ei jäänyt Sinikka Ritorantakaan, jonka kortista löytyi 38 pistettä. Parhaan scr-tuloksen kirjautti tututtuun tapaan Erja Helen-Salonen, 84 lyöntiä brutto.

M50 lp hcp-sarjassa ylivoimaisen voiton pelasi Martti Harmonen. Itse samassa lähdössä pelanneena sain ihailla toddella näyttäviä rautalyöntikaaria. Kertoi pelanneensa vasta neljä vuotta. Mihin vielä ehtineekään. Ei ollut huono Vuorisen Reijokaan. Tulos alle parin eli 69. Samalla tuloksella kolmanneksi jäi Risto Saari. Myös Toivo Kumm ja Pentti Suhonen alittivat parin tuloksella 70. Ilman tasoituksia paras tulos löytyi Jyri Koskisen kortista, tasan 80. Reijolla 82, Sankarin Timolla 83 kujin myös Toivolla.

M70 pb hcp-sarjassa kova tulos kun Jaakko Salmi keräsi 42 pistettä. Sarjan selvä voitto. Timo Ripatilla oli 38 ja Hannu Jokisella 37. Ilman tasoituksia parhaiten päivän selvitti Heikki Vehkaperä, tulos 85. Jaakon brutto 86 riitti toiseen sijaan. Ahtiaisen Raimo jäi samalla tuloksella kolmanneksi.

Puolentoista viikon kuluttua, 18.8. pelataan Tawastilla jälleen. Se onkin kauden tokavika kisa Tawastilla eli jäljellä on vielä kaksi Tawastin, yksi Hugon ja lopuksi yksi Everstin kisa. Näin se kausi lähenee jälleen kohti loppua vaikka tuntuu, että juurihan me vasta aloitettiin. Toisaalta, vielä on monta tsäänssiä parantaa pistesaldoaan. Ei muuta kuin lyöntiä hiomaan Tawastin uudelle, juuri avatulle rangelle, jossa tietokone vääjäämättä kertoo, minne pallo kaartoi. Vai menikö suoraan!

Heikki

Scroll to Top