Senioreiden Aulangon avaus

Senioreiden viikkokisat avattiin keskiviikkona 8.5 myös Aulangon osalta. Aika viileässä kelissä pelattiin, saatiinpa muutama lumiraekin muistutuksena menneestä talvesta. Kova tuuli ei yhtään helpottanut oloa kentällä, joka oli aivan erinomaisessa pelikunnossa huomioiden, että eletään vasta toukokuun alkua. Suuri kiitos kenttämestarille myös siitä, että tiimerkkien asettelussa oli hienosti huomioitu kilpailun luonne ja kylmät olosuhteet. Meillä iäkkäämmillä ei pallo todellakaan lennä yhtä pitkälle kuin nuorilla hurjilla ja kylmä ilma lyhentää lyöntipituuksia entisestään. Toisinkin kyllä väitetään, eli että lämpötilalla ei olisi vaikutusta lyönnin pituuteen. Mene tiedä. Mukana oli tällä kertaa 86 pelaajaa, siis ihan mukavasti.

Mistä lie johtuikaan mutta tulostaso muodostui suorastaan hurjaksi. Naisten puolella pistebogeyssa tosin vain yksi eli Maritta Korkia-Aho pelasi yli 36 pistettä eli hänen voittotuloksensa oli 37. Miesten puolella sarjassa M50 peräti 7 ylitti maagisen rajan. Paras oli Matti Lisitsin, jolle pisteitä kertyi 41! M70 sarjassa vastaavaan suoritukseen ylsi 5 pelaajaa, parhaana Heikki Aaltonen pistein 42. M50 scr-sarjassa vähimmillä lyönneillä kentän kiersi Seppo Eloranta, tulos 81. Kari Anttonen hävisi vain yhden lyönnin, Jarmo Landen ja Ari Heikkilä kaksi. M70 scr-sarjassa saman tuloksen 81 merkkari Markku Mäkivirta, jolle Heikki Aaltonen hävisi lyönnin, Heikki Vehkaperä kaksi.Naisten parhaan scr-tuloksen pelasi Riitta Andersin, jonka kortista löytyi vain 87 lyöntiä.

Kiertue jatkuu parin viikon kuluttua. Sitä ennen Tawastin seniorit käyvät tutustumassa Viron Pärnun golfkenttätarjontaan. Seuraava viikkokisa pelataan poikkeuksellisesti tiistaina 21.5 ja areenana jälleen Tawast.

Scroll to Top