Senioreiden 10 seuran ottelu

Perinteinen 10 seuran ottelu päästiin vuoden tauon jälkeen pelaamaan Messilän kentällä. Poikkeuksena edellisiin vuosiin pelaajien määrä jouduttiin koronan vuoksi rajaamaan 10:een pelaajaa, jolloin kokonaispelaajamäärä jäi tasan 100:aan. Voitiin mennä yhteislähtönä ja ruokailukin pelin jälkeen saatiin hoidettua ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Sää suosi, ei sadetta, ei kuumuutta, ei liikaa tuulta. Tuloksenteolle oivat olosuhteet.

Yleensä näissä karkeloissa isäntäseura on ollut vahvoilla. Ei tullut siinä suhteessa poikkeusta tälläkään kertaa. Messilä korjasi selvän voiton. 8 pelaajan yhteissaalis oli 274 pistettä. Vierumäki oli selvä kakkonen 260:llä pisteellä. Sitten oplikin tiukempaa. Kolmas Iitti 256, neljäs Lahti Golf 255, viides Koski-Golf 254, kuudes KanavaGolf 252 ja seitsemäs Tawast 251. Vain vaivaiset 5 pistettä kolmannesta sijasta.

Henkilökohtaisen kisan paras oli isäntien eläkeläis-tj Jorma Kuusivaara. Hyvin tunsi kotikenttänsä. Jormalla pisteitä 41. Samaan ylti naapuriseuran Lahden Golfin toinen Jorma, Kallio. Meidän Ilkka Ylänen hävisi kolmannen sijan ja samalla koko kisan voiton vain pisteellä. Tasatilanteessa Ilkalla olisi ollut nimittäin pienin tasoitus. Jossittelu on herkullista!

Ensi vuonna järjestelyvuorossa on Vierumäki. Kutsua odotellessa

Heikki

Scroll to Top