Sandels Open pelattiin lauantaina      

Yhteensä 42 joukkuetta, eli 84 kilpailijaa, mittasi taitojaan lauantaina 15.päivä kesäkuuta Tawastissa. Kilpailumuotona oli kahden hengen scramble ja sponsorina jo aiemmiltakin vuosilta tuttu Sandels.

 

Osanottajien määrä oli ihailtava ja vieläkin mukavampaa oli huomata pelinopeus. Parhaat joukkueet selvittivät 18. reiän urakan vain hitusen yli neljässä tunnissa. Tämä oli ihailtavaa nopeutta kun puhutaan kahden hengen scramblesta, mitä pelataan kahden joukkueen flaiteissa!

Keli oli aika lailla täydellinen golfille, koska tuuli pysyi hyvin kevyenä eikä ollut paahtavan kuumakaan. Kilpailun tulostaso oli suhteellisen hyvä ja kärjen jälkeen ennen kaikkea tasainen. Sandels Openissa mitellään ulkomaan finaalista, mikä pelataan Portugalissa. Jokaisen osakilpailun voittajat selviävät finaaliin Peuramaalle, josta parhaat pääsevät etelään. Lauantain Tawastin osakilpailun voittajaksi selvisivät Tammer Golfin Jani Hirstiö sekä Toni Kuokkanen. Heidän voittoisa nettotulos 60 lyöntiä on kovaa valuuttaa!

Voittopuheessaan Hirstiö kertoi, että varaa parempaankin olisi ollut ja muutama lyönti ”jäi” kentälle. Tammerin parivaljakko kiitti myös järjestäviä tahoja Tawast Golfia sekä Sandelsia.

Kakkoseksi tuli Hattula Golfin Jesse ja Jimi Pesonen kolme lyöntiä huonommalla tuloksella 63. Samaan tulokseen päätyi kolmanneksi golfanneet kotikentän miehet Heimo Stolt ja Petteri Virta. Kilpailun tasaisuudesta kertoo se, että sijoille 2 – 10 pelanneet joukkueet mahtuivat kaikki kahden lyönnin sisälle.

 

-Jussi Luokomaa

 

\"\"

Scroll to Top