Rangea uudistetaan

TAWAST GOLFISSA TAPAHTUU

Kiitos hyvän taloudellisen vuoden ja Business Finlandin tuen olemme päättäneet parantaa rangemme viihtyisyyttä tarjoten jatkossa uusia ensiluokkaisia digitaalisia palveluita pelaajiemme iloksi. Uuden rangen palveluilla haluamme myös helpottaa ensikosketusta golfiin ja toivottaa tulevat tawastilaiset tervetulleiksi. Uudistettu range avataan keväällä 2021!

Vielä tämän syksyn aikana yhtiö rakentaa rangelle uuden lyöntikatoksen. Katos tulee sijaitsemaan nykyisten mattojen ja nurmilyöntipaikan välissä. Katoksen pituus on 36 metriä ja katokseen tulee yhteensä 10 lyöntipaikkaa. Yhtiön tulorahoituksella sekä Business Finlandin tuella peräti yhdeksälle näistä lyöntipaikoista asennetaan Toptracer lyöntianalysaattorit. Analysaattorilla pelaaja voi oman lyöntinsä analysoinnin lisäksi pelata simulaattorigolfia (kenttinä mm. Pebble Beach sekä St Andrews) sekä lukuisia muita viihteellisiä pelimuotoja (pisteiden keruu, pisin drive, lähin lippua). Toptracer mahdollistaa kilpailemisen niin oman porukan kesken kuin muitakin pelaajia vastaan ympäri maapallon. Nyt ei ole tarvetta lähteä ulkomaille pelaamaan, kun maailman huippukentät saapuvat Tawast Golfiin.

Tarkemmat tiedot Toptraceristä julkaistaan myöhemmin talvella.


Kunkin lyöntipaikan taakse rakennetaan sohvaryhmä, jotta pelikaverit voivat seurata toistensa peliä tai harjoittelua simulaattorissa. Toptracer-lyöntipaikoille tulee helppokäyttöiset kosketusnäytöt, joilla ohjataan laitteistoa.


Toptracerin avulla pelaaja saa tarkkaa tietoa omista lyönneistään.


Toptracerin simulaattori tuo huippukentät Tawast Golfiin.


Uuden katoksen sijainti. Uudesta katoksen lyöntimatka rangen taakse on n. 245m.


Näkymä simulaattorissa.


Toptracer mahdollistaa vaikka leikkimielisen pisteiden keruu kilpailun.

Scroll to Top