Osakeyhtiön hallituksen kokouksen kuulumiset

Torstaina 11.3. pidetyn osakeyhtiön hallituksen kokouksen teemat olivat tällä kertaa erityisen tiiviit ja tärkeät. Aiheina olivat toimitusjohtajan katsaus sekä uuden toimitusjohtajan valinta.

Tässä Lauri Mannisen katsauksen pääkohdat:

  • Toimitusjohtaja Lauri Manninen kertoi, että kaikki kesätyöntekijät on nyt rekrytoitu ja kasassa on todella ammattitaitoinen porukka.
  • Kentän väylät on hiekoitettu lumen päälle kuluvan viikon aikana. Hiekoituksella pyritään tasoittamaan pelipintoja ja parantamaan väylien kasvukerrosta. Hiekka edesauttaa myös lumen sulamista. Griinien hiekoitukset tehtäneen vasta kun lumet ovat sulaneet.
  • Tässä vaiheessa vaikuttaa, että kentän talvehtiminen on sujunut hyvin.
  • Toimitusjohtaja sekä palvelupäällikkö Iiro Nurminen ovat jatkaneet yhteistyösopimusten neuvotteluja sekä sopineet kesän kilpailuista. Kevään valmistelevat työt ovat hyvällä mallilla.
  • Lähes kaikki seuran omistamat pelioikeudet on saatu jo myytyä.
  • Uuteen rangekatokseen liittyviä töitä on jatkettu ja lumien sulettua jatketaan katoksen pintatöiden parissa.

Toimitusjohtajan rekrytointi etenee

Hallitus valitsi 37 hakijan joukosta kuusi kandidaattia, jotka kutsutaan haastatteluun. Voin todeta hakijoiden olleen erittäin hyviä ja potentiaalisia ehdokkaita oli monia. Hallitus kävi valinnasta monipuolista ja hyvää keskustelua, jotta ehdokkaista saatiin seulottua nämä kuusi haastatteluihin etenevää.

Haastattelijoiksi hallitus valitsi yksimielisesti sekä oy:n että ry:n hallitusten puheenjohtajat. Puheenjohtajien tehtävänä on haastatella ja valita kuudesta kandidaatista 2-3 parasta, joista koko hallitus tulee sitten tapaamisten jälkeen valitsemaan uuden toimitusjohtajan.

Toivomuksenamme on, että viikolla 12 hallituksella olisi yhteinen konsensus valinnasta. Näin olisimme aikataulullisesti sellaisessa tilanteessa, että kauden startatessa uusi toimitusjohtaja voidaan esitellä.

Henkilökohtaisesti olen kovin otettu, että toimitusjohtajamme pestiin on saatu näin paljon hyviä hakijoita. Kilpailu erinomaisesta osaamisesta on työmarkkinoilla kovaa ja tämä on ollut hyvä osoitus Tawastin kiinnostavuudesta.

 

-Aki Kiiliäinen, Tawastia Golf & Country Club Oy:n puheenjohtaja

Scroll to Top