Mitalijuhlaa!

SM-mitalistit

Tawast Golfin pelaavat ovat jälleen pelanneet erinomaisesti. Tuloksena on muutaman viikon sisään peräti VIISI SM-MITALIA!!! Kaksi kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia.

Mitalisteja juhlitaan Tawastin klubilla kakkukahvien merkeissä keskiviikkona 27.7 klo 14 alkaen.
Tervetuloa!

Ensimmäiset kaksi mitalia tulivat M 75-sarjan SM-kilpailuista, jotka pelattiin Lakeside Golf Vammalan
Järvenranta-kentällä. Joukkue Heikki Aaltonen, Lauri Lindberg ja Heikki Vehkaperä nappasi kultaa jo
toisena vuonna peräkkäin! Samaisessa kisassa Heikki Vehkaperän kaulaan ripustettiin henkilökohtaisen kisan pronssinen mitali.

Seuraavan ja sen suurimman jymypaukun järjesti Tuomas Nukari. ”Tupe” voitti kultaa Pickalassa käydyissä miesten lyöntipelin SM-kilpailuissa kovalla tuloksella -15. Neljän kierroksen koitos päättyi hurjaan loppukiriin Tupen tehdessä neljälle viimeiselle jokaiselle birdien. Tällä irtosi kovatasoisen kisan voitto yhden lyönnin turvin. Mitalin lisäksi Tupe sai voitollaan kutsun Vierumäellä pelattavaan Challenge Tourin kilpailuun.

Espoon Ringsidessa pelattiin M 60-sarjan suomenmestaruuksista. Tawastin mitaliketju sai jälleen jatkoa, kun Juha Selin sijoittui hienosti toiseksi vain lyönnin voittajalle jääneenä. Juhalle hienon esityksen jälkeen hopeinen mitali.

Viimeisimpänä mitalin nappasi Veikko Hiltunen. Sea Golf Rönnäsissä kisailtiin 16-vuotiaiden Suomen
reikäpelimestaruudesta. Veikko voitti itselleen hienosti pronssisen mitalin!

Tawast Golf onnittelee kaikkia mitalisteja!