Mikko Ilonen järjesti Oskari Rantaselle pelipaikan pro-amiin

Vuoden 2019 Special Olympics kisoihin tähtäävät Samu Alander, Ville Lipsanen ja Oskari Rantanen kisaavat Ilosen rinnnalla Nordea Mastersin pro-amissa.

\"\"

Mikko Ilonen ja Brother Christmas kustansivat yhteistyökumppaniensa avulla Nordea Mastersin pro-amiin kolme Special Olympics -golfaria, jotka pääsevät pelaamaan pro–am-kisan yhdessä Mikko Ilosen kanssa.
Vierellä seurasi iso joukko suomalaisia, lähinnä Brother Christmas yhteistyön mukana tuomia ihmisiä. Special Olympics -pelaajien hymy oli herkässä kun he pääsivät pelaamaan idolinsa kanssa. Jo muutaman väylän jälkeen birdien tehnyt Oskari Rantanen kertoi hyvistä fiiliksistä: \”Onhan tää ihan uskomattoman mageeta.\”

Keskiviikkona pro-amin Special olympics ryhmään kuuluvien Ville Lipsasen, Samu Alanderin ja Oskari Rantasen kanssa pelannut oli enemmän kuin tyytyväinen valintaansa.

Se oli mukava ja tiivis päivä ohjelmaltaan, sain hyvin virtaa näistä reippaista ja hyväntuulisista herroista. Ehkä kokemuksena paras pro-am, jonka olen pelannut, Ilonen jatkoi.

Torstai aamulla Mikon lähtöaika oli aamusta 7:50. Pojat olivat jo paikalla tuulisella merenranta väylällä 10.Tii seuraamassa Mikon ensimmäistä avausta. Päivä jatkui seuraten ja kannustaen Mikon ryhmän peliä ja nauttien tapahtuman ilmapiiristä koko iltapäivän.

Kierroksen jälkeen pojat vaihtoivat Mikon kanssa kuulumiset ja toivottivat onnea kisaan.

\"\"

Mikko Ilonen ja valmentaja Timo Rauhalan kanssa on myös sovittu pidettäväksi yhteinen harjoituspäivä Hyvinkään Kytäjä Golf kentälle kesän aikana jossa muistellaan ProAm kierrosta ja haetaan vauhtia tuleviin koitoksiin.
Matkaa on ollut mukana mahdollistamassa muutama yksityinen lahjoittaja, Brother Christmas, Mikko Ilonen sekä Lotvonen Brothers lkv.
Tapahtumasta julkaistaan myöhemmin video Brother Christmas Facebook sivustolla.

 

\"\"

Ohjelma tiedoksi:
Tiistai 30.05.2017
Lento kohti Kööpenhaminaa lähtee klo.19:20
Keskiviikko 31.05.2017
Aamiainen, jonka jälkeen suuntamme kohti Barsebäckin kenttää
Tapatuman virallinen ohjelma alkaa klo.11:00 ja itse Nordea Masters Pro-Am starttaa klo.13:30
Pelin jälkeen palaamme hetkeksi hotellille ja sieltä suuntamme illalliselle, jota isännöi sekä Mikko Ilonen ja Brother Christmas.
Torstai 01.06.2017
Aamiainen, jonka jälkeen sirtyminen turnauskentälle seuraamaan turnausta. Siellä saatte VIP liput joilla pääsy VIP loungeen, missä tarjolla lounas.
Lento takaisin Helsinkiin klo.20.40.

Teksti ja kuvat: Jari Rantanen

Scroll to Top