Mestis-ennakko 2018, miehet A-sarja

On aika ottaa miehestä mittaa..
Tulevana viikonloppuna herkkua on tarjolla kolmen päivän edestä. Miesten A-sarja starttaa kotikenttämme erittäin hyväkuntoisille viheriöille perjantai-iltapäivänä.
Jatkoa seuraa lauantaina kukonlaulun aikoihin ja lopullinen paremmuusjärjestys ratkotaan sunnuntai-illan edellä. Luvassa on siis 54 reikää tuimaa taistelua.
Kulunut kesä monine hellepäivineen on antanut myös A-sarjan miehille mahdollisuuden hioa taitojaan kliimaksin lähestyessä. Se ken on miekkansa juuri oikeaan aikaan parhaaseen terään saanut, on selvillä siis 19. päivän iltana. Onko mestaruuden puolustaminen onnistunut vai mahtaako joku yllättäjä iskeä tänä vuonna.. Siinä keskeisiä asioita mietittäväksi ennen viikonlopun kapinaa.
Tässä alla listataan muutamia ehdokkaita tuon himoitun parkkipaikan valtaajiksi.
Marko ”Älä tuu mun tontille” Helen
Puolustava Mestari ja ykkössuosikki. Helgenä kentällä tunnettu tyyliniekka ei elä enää pelkästään swinginsä ja vallattoman luonteensa varassa, vaan myös fysiikka on mukaansa temmanneen CrossFitin ansiosta timanttia. Se että onko kippileuoista suoranaista hyötyä Tawg:n viheriöillä on oma juttunsa, mutta kun mies tietää olevansa KUNNOSSA, niin tätä miestä on vaikea voittaa. Ainoastaan pieni kylläisyyden vaara ja tietynlainen tyyni ylimielisyys perusluonteessa, antavat syytä miettiä, riittääkö Mestarin nälkä. 100% varma TOP3-pelaaja.
Jonne ”Palokärki määrää” Eerola
Onko tämä pieni, taitava ja pirullisen miellyttävä mies Helenin päähaastaja? Erittäin monipuolinen golfari vannoo petollisen hymyn ja viekkauden lisäksi siihen, että omaa omasta mielestään Tawastin osaavimmat kädet. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan? Toimitus arvostaa tätä pelaajaa todella paljon, ja jos ihmeitä ei satu, nähdään tämä peluri sunnuntaina viimeisessä ryhmässä. TOP3-pelaaja Korttipöydässä.
Santtu ”Snää” Malin

Tämä nuori ja lahjakas miehen alku on papereissa ennakkosuosikkien joukossa.
Juniorimaajoukkueet läpi käynyt ja miehiinkin kutsun saanut, olisi edelleen Suomen kärkipelaajia, jos ei olisi sanonut maajoukkueen päävalmentajalle: ”En Mä näitä tilastoja jaksa tehdä.\” Ainoa mikä ”Snään” voi pudottaa mestaruustaistosta on, että näkeekö pallon sunnuntaina kahtena vai kolmena. Toimitus toivoo kypsymistä.

Aleksi ”Seve” Seppänen

Aleksia on näkynyt Hämeenlinnan alueella normaalia vähemmän. Tämä ei kuitenkaan kerro tämän peliin eläytyjän iskukyvystä. Seve tietää pystyvänsä mihin vain ja ex. Mestarina tulee olemaan kärkitaistossa. Seven on kuitenkin myytävä takaronkista muutama varsi sekä 3-4 wedgeä, että pystyy rahoittamaan illan. La-su yön mies viettää tunnetusti kentällä, jotta pääsee tarkastamaan ruohon leikkaussuunnan finaalipäivälle.

Ville ”Gör” Kuronen

Tawastin kenttäennätyksen haltija tekee paluun Mestiksiin vuoden tauon jälkeen.
Hämeenlinnan pitkälyöntisin nuori välinekauppias tulee olemaan korkealla kauden pääkilpailussa. Ainoa kompastus kivi saattaa olla ”sivarit” Seven kanssa, joita miettiessään voi tulla yksi kolmeputtinen viheriö. Puhunut tekevänsä uuden kenttäennätyksen. Toimitus arvostaa korkealle tuplajäsenyyden ja lausunnon: ”En halunnut missata Mestiksiä.” Hienoa Ville!!

Haastajat:

Jyrki ”video” Hakala 

Tämä kaikkien rakastama, lukuisien swingien mies on etsinyt peliään alkukaudesta. Ollut murhaava Tawastin golfaamuissa, koska odottaa parinsa riemunkiljahduksia onnistuneista suorituksista, mutta nyt ei ehkä arpaonni osu samaan ryhmään. Huhun mukaan ottanut saman videovalmentajan Adam scotin kanssa ja osoituksena kauden paras MC Tourilla tällä viikolla. Taistelee mitaleista, ja toimituksena omana sivuhuomatuksena sanottakoon, ettei vähintään yksi kierros alle ihanteen ole mikään mahdottomuus.

Harri ”vanhat asetukset” Juvonen

Harri lähtee tänä vuonna Mestiksiin haastajan asemasta. Ollut hieman tuuliajolla vanhan hybridin pois menon johdosta, mutta nyt Harri on hankkinut bägiinsä lisää iskukykyä ja pelaa mestikset salaa 16 mailalla. Juoksee perjantaina tiille piikkareissa ja ehkä shortseissa huutaen, että nyt mennään vanhoilla asetuksilla ja tehdään TARINA. Vaarallinen niin pöydässä kuin myös kotimatkalla.
Heikki ”hesuz” Veteläinen

Heikki entisenä edustuspelaajien vetäjänä tietää, miten Mestiksiin valmistautuminen tapahtuu. Heikki on kertonut pelanneensa pitkin suomea huikeita tuloksia (kurg,viipuri,pickala) siis parisuhde golfia, mutta miten käy kun numerolappu lyödään rintaan..? Edellisviikolla kaikkien näkemä par free kierros Hattulassa heittää kysymysmerkin Heikin päälle, mutta heti sen jälkeen season best. Aika näyttää, onko Parisuhde vienyt putterista herkkyyden?
Mustat Hevoset

Sauli ”isäntä” Lehtinen

Sauli lähti alkukaudesta kovien reenimäärien siivittämänä hakemaan menestystä mid-tourilta agendana löydä kovaa. Haasteita oli, ja Sauli onkin siirtynyt kesälomakauden jälkeen menttaalipuolen harjoituksiin. Sauli toimii tänä vuonna pitkään odotettuna Mestisillan-isäntänä, johon ottaa isot pienet menestyksen jäädessä tänä vuonna siihen kuuluisaan pakkaan.
Tomi ”Maka vai Makarooni” Virola
Tälle hyväntuuliselle ja shortseihin luottavalle pelurille toimitus heittää julkisen haasteen: Löytyykö vanha Maka? Tämä mies osaa ja pystyy, mutta uskaltaako? Urheilussa kun on aina läsnä myös odotukset, omat tai muiden, niin miten niitä pystyy tämä entinen kestosuosikki käsittelemään.. Miksi pelata 80 pintaan kun taidot riittävät 70 alitukseen. Isosti, Maka isosti, niin kuin Kortillakin. Koputuksen Marko Helén.
Karri ”Chippaan vaikka silmät kiinni” Sahla
”Suomalainen urheilija on parhaimmillaan, kun omat odotukset on nolla.” Toimitus odottaa tältä kiistatta hienolta pallonlyöjältä RÄJÄYTYSTÄ. Kenttäennätys lienee nykykunnossa utopiaa, mutta 3 x 71 lyöntiä on tehtävissä oleva tuloskorttikolmikko. Samoilla kulmilla Mikko Ilosen kanssa golfoppinsa saanut Suomen Valtion Mies voi parhaimmillaan sekoittaa tuloslistan totaalisesti.
Toimituksen Erikois-Valinta:
Mr Henry Nylander. Tämä soutulaitteen ja puntarin kesyttänyt urheilija on valmis ottamaan omansa. Vähättelee mahdollisuuksiaan julkisesti, mutta silmissä paistaa päättäväisyys. Usko omaan osaamiseen, omaan ylivertaiseen taitotasoon ja kehittyneisiin välineisiin mahdollistavat sen, josta vain moni Tawastilainen unelmoi. Voittaakseen pitää pysytyä lyömään Helén, Eerola, Kuronen jne. mutta toimitus uskoo lähes lapsenomaisesti, että tässä miehessä on siihen tarvittava potentiaali.
Kaikille hyvää peliä, nähdään perjantaina.
Yt. Päätoimittaja Yllätys Adjutanttinsa kera
Scroll to Top