M 70 SM-kisat Master Golfissa

SM-kisojjen ruljanssi jatkui ke-to, kun 70-vúotiaat palasivat mestaruudesta Espoon Master Golfissa. Mukana oli ennätysmäärä 117 pelaajaa. Meiltä mukana olivat Raimo Ahtiainen, Toivo Pönni ja Heikki Vehkaperä eli saatiin myös joukkue kokoon.

Ensimmäisenä päivänä varsinkin aamupelaajia kiusasi sade, joka varmasti myös pehmitti viheriöiotä. Muuten kilpailu saatiin viedä läpi hyvissä olosuhteissa.

Ensimmäisen päivän jälkeen tawastilaisittain tilanne näytti varsin hyvältä. Vehkis 81, Topi 83 ja Rami 87, jolloin joukkue oli kolmantena. Toinen päivä ei sujunut ihan edellisen tapaan. Topi pelasi 83, Rami jälleen 87 mutta Vehkiksellä hiukan ongelmia ja tulos 93. Joukkuetuloksissa tämä merkitsi sitä, että mitali jäi saamatta. Kuitenkin 6:s sija on hieno saavutus. Voiton veti Messilän joukkue selvällä erolla muihin. Messiläläisten keskiarvo oli 81,5 per pelaaja per kierros eli sangen hyvä. Meillä vastaava oli 85,8, ei sekään huono oli mutta seura oli kovaa. Joukkueita oli mukana 24 eli hyvää työtä ”pojat”.

Mestaruuden vei meillekin niin tuttu AGK:n Matti Mäkivirta. Onneksi olkoon Mäkylle! Mies, jolla golfvuosia tämän kauden jälkeen 61 ja mestaruuksia lähes kaikista ikäluokista. Kunnioitettavaa!!! Milloinkahan Mäkky muuten pelaa alle ikänsä vai liekö jo pelannut?

Mutta ei siinä vielä kaikki. Miten kulunut sanonta!! Mitalit jaettiin vain scr-tulosten pohjalta, mutta pisteitä sai myös hcp-tuloksista. Ja kukapa siellä olikaan ykkösenä jos ei meidän Topi. Topin hcp-tulos -5 on kyllä kaikkien viime vuosien vaikeuksien jälkeen hatun noston arvoinen. Alkaa löytyä vanhaa Topia ja luulenpa, että kisakuume nousee syksyä kohti. Kaikkea hyvää Topille loppukaudeksi ja myös tuleville vuosille.

Ei paikalla olleena

Heikki

Scroll to Top