Lokakuun infoa – viimeinen pelipäivä Tawast Golfilla on 28.10.2020.

LOKAKUUN INFO

Viimeinen pelipäivä Tawast Golfilla on 28.10.2020. 

Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille jäsenille ja osakkailla mielettömästä kaudesta. Kierrosmäärät ovat ylittäneet kaikkienaikojen ennätyksen jo syyskuussa ja kausi on ollut todella hyvä vielä lokakuussakin.

Kentän griineillä aloitetaan syväilmastukset 29.10.2020 ja tämän myötä suljemme kentän tämän kauden osalta (pelaamista ei jatketa talvigriineille). Nyt tehtävällä ilmastuksella haluamme varmistaa, että kenttä talvehtii hyvin ja on mahdollisimman hyvässä kunnossa heti ensi keväänä.

Parhaillaan kentällä tehdään muita syksyn hoitotoimenpiteitä, mutta ne eivät vaikuta kentän pelattavuuteen.

Kauden viimeinen kilpailu (SYYS SCRAMBLE 2 BY MAXIM, SANASOL & MÖLLER) pelataan tulevana lauantaina. Mukana on jo 50 joukkuetta, mutta mukaan mahtuu vielä jokunen joukkue. Ilmoittautuminen Nexgolfiin tai Caddiemasterille. Tervetuloa!

\"\"

Ravintola: 
Ravintola suljetaan tämän kauden osalta 25.10. klo 16:00. Kiitos kaikille asiakkaille! Lounaita on myyty ennätysmäärä, vaikka ravintola saatiin auki vasta kesäkuun alusta.

Ajanvarauksesta: 
Syksyn myötä tulee aamupakkaset ja aina, kun kenttä on huurteinen, on kentälle meneminen ehdottomasti kiellettyä. Aamulle varattuja aikoja ei siirretä eteenpäin, vaan ne poistetaan ja mahdollisuuksien mukaan varataan iltapäivältä uutta aikaa. Tasatuntiajat ovat pois käytöstä loppukauden.

Kentältä
Kenttävessat on suljettu, sillä vessat ovat liitetty kastelujärjestelmään ja ne tulee tyhjentää ennen yöpakkasia.

Pidetään huolta kentästä!
Näin syksyisin griinit ovat varsin herkkiä ja tästä syystä on erittäin tärkeää, että alastulojäljet korjataan kunnolla. Myös lyöntijäljet tulee korjata huolellisesti, jotta pääsemme keväällä aloittamaan pelaamisen hyväkuntoisella kentällä.

Golfautot
Golfautot ovat käytössä vielä viikonloppunana 24.-25.10., mutta tämän jälkeen autoilla ei saa ajaa. Autoilla pitää ehdottomasti ajaa rougheissa.

Talviharjoittelu
Pullerihallin golfharjoitustila on avoinna talviaikaan marraskuusta huhtikuuhun. Vuonna 2020 halli avautuu 01.11.2020. Harjoitustilan (marraskuu-huhtikuu) kausimaksu on  VAIN 75€! Halli on ainoastaan Tawast Golfin ja Aulanko Golfin jäsenille.

Ohjatut harjoitukset löydät täältä: https://tawg.nexgolf.fi/tawg/tournaments.nxg

Uudet käyttäjät voivat noutaa avainkorttinsa halliyhtiön toimistolta (HUOM! AVAINKORTTI ON HENKILÖKOHTAINEN) Kiekkoritarinkuja 3A, 13130 Hämeenlinna (avoinna ma-pe klo 9.00-15.00).

Täältä löydät kattavammin infoa talviharjoittelutilasta: http://tawastgolf.fi/talviharjoittelu/
\"\"

Aukiolotiedot: 21.10.-25.10. 
Caddiemaster: klo 9-16
Ravintola: klo 9-16 Keittiö on suljettu kaudelta 2020.

Aukiolotiedot 26.10-28.10
Caddiemaster klo 9-16 (tarjolla kahvia, keksiä ja suklaata)
Ravintola suljettu
BÄGIVARASTON TYHJENNYS:

Bägivaraston remontti alkaa marraskuussa.

 

Varaston lattia kunnostetaan ja kaapit nostetaan ulos remontin ajaksi.

Bägikaapit tulee tyhjentää lokakuun loppuun mennessä.

Scroll to Top