Leimarakentajat Open 2018

Viikonloppuna pelattiin hienossa kelissä perinteikäs kahden päivän Leimarakentajat Open kilpailu. Lauantaina aloitettiin Everstillä ja sunnuntaina jatkettiin käännetyssä paremmuusjärjestyksessä Tawastilla. Molemmista kentistä nähtiin, että töitä kentillä on rehkitty reilun viikonpäästä alkavien ESGA senioreiden mestaruuskisoja silmällä pitäen. Kentät olivat huippukunnossa ja kenttähenkilökunta oli löytänyt haastavat lipun paikat molemmille kentille.

Kilpailussa pelattiin kaksi sarjaa SCR valkoiselta tiiltä ja HCP keltaiselta tiiltä. Ensimmäisen päivän jälkeen SCR sarjan johdosta päätöspäivään starttasi Ville Kuronen tuloksella 72 ja HCP sarjasta Petteri Partanen tuloksella 62. Aurinkoisen, mutta painostavan päivän jälkeen SCR sarjan voitto ratkesi sunnuntain paremmalla kierrostuloksella Aulanko golfin Eetu Sipposelle tuloksella 146 (75 ja 71). Toiseksi sijoittui Tawast golfin Alkesi Seppänen samalla tuloksella 146 (73 ja 73). Kolmanneksi Hattula golfin Ville Kuronen tuloksella 150 (72 ja 78). HCP sarjan voitto meni Tawast golfin Juha Harilolle tuloksella 142 (70 ja 72), toiseksi tuli lyönnin heikommalla yhteistuloksella 143 (62 ja 81) Aulanko golfin Petteri Partanen. Kolmatta sijaa jakoivat yhteistuloksella 144 (72 ja 72) kolme pelaajaa, mutta palkinnolle pääsi pienimmällä tasoituksella pelannut Ari Ranki Tawast golfista.

\"\" \"\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erikoiskilpailut ratkottiin Tawast golfissa ja erityisesti pisimmän draivin osalta saatiin erinäköistä spekulaatiota palkintojen jaossa. Pisin draivi ratkaistiin väylällä 13, jossa koko päivän puhalsi hento myötätuuli. Voittajan pallo pysähtyi tarkasti juuri väylän päähän ennen vesiestettä – kuuleman mukaan muutama pitkälyöntinen oli lyönyt pallon vesiesteeseen. Voittajaksi palkittiin allekirjoittanut Janne Oksanen elämänsä draivilla. Lähimmäksi lippua kisa väylällä 7 ei jättänyt spekuloitavaa, Tapani Still löi pallonsa vain 6 cm päähän reijästä.

Janne Oksanen – Kilpailujohtaja

Scroll to Top