Ladykapteenin kynästä 7

Syyskuun puolivälissä ollaan. Kuluvan kuukauden 5. päivänä vietettiin Yrittäjän päivää. Yrittäjiä me pelaajatkin tavallaan olemme: yritämme parantaa swingiä, grippiä, puttia, tulosta ja ennen kaikkea yritämme saada kauden aikana oma pelimme sille tasolle, johon sen alkukaudesta suunnittelimme saavamme. Kauden näin lähestyessä loppuaan voimme sitten itse kukin tarkastella kuinka hyvin yrittämisemme on muuttunut toteutuksen tasolle.

Kausi alkaa pikku hiljaa klubillamme tapahtumien ja yrittämisen osalta hiljentyä. Kertauksena kuitenkin vielä hieman mennyttä ja vähän tulevaa:

Mestaruuskisat pelattiin 19. – 20.8.2017. Ensimmäinen päivä menikin sateisissa merkeissä, mutta sunnuntaina saimme nauttia mestaruuskisoille ansaitusta kauniista ja aurinkoisesta säästä! Kisatulokset löytyvät nettisivuilta: kilpailut/kilpailukalenteri/Tawg mestaruus.

Naistoimikunnan järjestämät peli-illat ovat tältä kaudelta ohi. Kesän ilmoista johtuen joitain peli-iltoja jouduttiin perumaan mutta yhteiset pelit ovat olleet erittäin suosittuja ja toiveita iltojen järjestämiseksi ensi vuonnakin on tullut. Kiitos, että olitte mukana!

Klubiottelu Gumböle golf (GG)-Tawg pelattiin la 9.9. Gumbölessä. Yhteiskuljetus lähti klubilta klo 11.30 ja alkuperäinen tarkoitus oli pelata täydet 18r klo 14 alkaen. Edeltävän yön ja koko bussimatkan ajan jatkunut vesisade sai kuitenkin suunnitelmat muuttumaan. Pikaiset viestit GG:n ladykapteenille ja niin peli sovittiinkin pelattavaksi vain 9 r:n pelinä ja yhteislähtönä. Hienon hieno vastaantulo Gumböleltä! Kuin taivaan lahjana sade taukosi klo 14 jatkuen vasta 16.30, kun olimme jo pelanneet kierroksen!! Joukkueen muodosti 12 pelaajaa/seura, kisamuotona leikkimielinen driving scramble 2/3 tasoituksin, henk.koht. pb ja joukkueen tuloksiin otettiin 8 parhaan pelaajan tulos/seura. Tawastin parhaana palkittiin Sirkka-Liisa Loikala & Marjut Viitasalo, molemmilla 18 pb. Gumbölen parhaana pelaajana palkittiin Anna Sneck, 17 pb. Kisa oli tiukka mutta pokaali palasi jälleen kerran Tawastin palkintokaappiin tuloksella 125-121! Nyt meillä on 4. kiinnitys pokaaliin eli olemme kaikki pelatut yhteiset kisat voittaneet, hienoa! Kiitos kaikille osallistujille ja pisteiden tuojille sekä erityiskiitos Gumböle golfille hienoista järjestelyistä!

Tawg-AGK ystävyysottelu pelattiin ma 11.9. Tähän 9 r:n reiän pb-kisaan saimme osallistujia Tawastilta lähes puolet enemmän kuin Aulangolta. Olikohan työkiireet ja jo syksyinen ilma syynä osallistujamäärän hiipumiseen? Koska oli maanantai, kisa pelattiin taka-ysi kiertäen. Kenttä oli tosi märkä mutta ilma loistavan aurinkoinen. Joukkueeseen kuului max 15 pelaajaa/seura, joista kuuden parhaan tulos laskettiin joukkueen tulokseen. Voittopokaali ”Neito” saatiinkin tällä kertaa talvehtimaan Tawastin palkintokaappiin voittoluvuin 98 – 92. Lisäksi palkittiin molemmista seuroista parhaan pistebogey-tuloksen tekijä: Varpu Talvirinne/Tawg 21 pb ja Saara Elväs/AGK 20 pb. Onnea voittajille ja kiitos kaikille mukana olosta! Ensi vuoteen näissä merkeissä!

Muistutuksena vielä tulevista, jäljellä olevista tapahtumista:

Tawg ladyjen oma päätöskisa & syyskokous su 24.9. Kisamuotona on 9r:n pb, 3 mailaa & putteri. Kisan jälkeen palkintojenjako, yhteinen ruokailu ja syyskokous klo 13. Palkintojenjaon yhteydessä palkitaan myös eniten birdejä kauden aikana birdie-tauluun tehnyt lady. Ilmoittautuminen molempiin erikseen NexGolfiin to 21.9. mennessä. Mikäli tulet vain kokoukseen, etkä halua ruokailla, ei ilmoittautumista tarvita. Tervetuloa mukaan Tawg:n ladyjen tämän kauden viimeiseen yhteiseen kisailuun & kokoukseen!

”Golfista viis!” Naistoimikunta järjestää la 18.11. yhdessä klubin kanssa kaikille avoimen tutustumiskäynnin opastuksineen (1 h) Fazerin vierailukeskukseen Vantaalle sekä matkan varrella käynnin Havin kynttilätehtaan myymälässä Riihimäellä. Yhteinen bussikuljetus lähtee klo 9.30 klubilta. Ilmoittautumisohjeet ja tarkempi aikataulu hintoineen tälle yhteiselle joululahja-ostosreissulle kerrotaan myöhemmin. Varatkaahan kuitenkin päivä jo nyt kalenteriin!

Ladykapu ei tällä kertaa aloittanutkaan tekstiään tavanomaiseen tapaansa säästä! Siitä ei tähän aikaan kaudesta enää jaksa/viitsi vääntää. Tuli mitä tuli, yritetty on! Olen mukana tällä viikolla aloittaneessa uudessa kenttätoimikunnassa, joka toimii kenttämestarin tukena jo tästä syksystä alkaen. Olen kuulolla, joten välittäkäähän rohkeasti kenttää koskevaa plussaa/miinusta kauttani toimikunnalle & kenttämestarille!

Nähdään kuitenkin vielä kentällä ja tapahtumissa!

Marjut V, ladykapu

Scroll to Top