Ladykapteenin kynästä 5

Mistä muusta aloittaisinkaan tämän tekstin kuin säästä! Niin tälläkin kertaa. Heinäkuu on edennyt jo puoleen väliin ja kauniista päivistä olemme saaneet nauttia peräti muutamana päivänä. Yees!!

Hämeenlinna Lady Open pelattiin aivan loistavassa säässä lauantaina 8.7. Tawastilla ja sunnuntaina 9.7 Aulangon Everstillä. Kisaraportti tuloksineen löytyy aiemmista päivityksistäni Tawastin nettisivuilla.

\"\"TawG-Messilä-HyG ystävyysottelu pelattiin torstaina 20.7. Tawastilla. Ja kuinkas sattuikaan, taas oli mitä mainioin ilma, + 20 C ja poutaa, myös illalla – harvinaista herkkua tänä kesänä! Ystävyysottelu pelattiin 10 hengen joukkuein, 18 r pistebogey ja joukkueen tulokseen laskettiin 8 parhaan pelaajan tulos. Lisäksi oli kaksi erikoiskilpailua: pisin drive väylällä 5 ja lähimmäs lippua väylällä 11. Pisimmän driven löi Ulla Pirhonen (MeG) ja lähimmäs lippua Pirjo Mattila (HyG). Lisäksi palkittiin kaikkien seurojen paras pistebogeytuloksen tehnyt pelaaja. Ystävyysottelun voitti Hyvinkää (HyG) 238 pistettä, toinen TawG 230 pistettä ja kolmanneksi tuli Messilä (MeG) 228 pistettä. Onnittelut kaikille voittajille ja kaikille tawastilaisille, tulimme hienosti kakkoseksi! Kiertopalkinto, ”Lady”, matkasi Hyvinkäälle mutta ensi vuonna tuomme sen Messilästä takaisin Tawastille! Sovittu?

Muistutuksena taas muutamia poimintoja tulevasta (heinä-syyskuu):

Naistoimikunnan järjestämät peli-illat jatkuvat elokuun loppuun. Jäljellä olevat peli-illat ovat to 27.7, 10.8 ja 24.8. klo 18:00 ja 18:10. Mukana ryhmässä on aina jäsen naistoimikunnasta kannustamassa ja tukemassa. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Joukkuereikäpeli TawG-AGK ladyt ti 1.8. klo 15.00 alkaen. Kilpailukutsu NexGolfissa, vielä ehtii mukaan.

Birgitan malja su 13.8. Kutsuhan myös ystävättäresi mukaan tähän jo perinteiseen kisaamme! Kilpailukutsu NexGolfissa.

Mestaruuskisat 19.-20.8. Ilmoittautuminen on jo alkanut!

Klubiottelu Gumböle golf (GG)-Tawg la 9.9. klo 14 alkaen. Gumböleen mennään yhteiskuljetuksella, tarkentuu myöhemmin. Kilpailukutsu tulossa NexGolfiin.

Tawg-AGK ystävyysottelu ma 11.9., 9 r klo 15 alkaen. Kilpailukutsu tulossa NexGolfiin.

Tawg ladyjen oma päätöskisa & syyskokous su 24.9. Tarkentuu myöhemmin.

Kuten tulevien tapahtumien määrästä voi päätellä, ollaan jo puolivälissä kesäkautta ja tapahtumia. Vielä ehtii hyvin mukaan jäljellä oleviin tapahtumiin, rohkeasti vain ilmoittautumaan!

Kansan uskomuksen mukaan Jaakko heittää kylmän kiven järveen, vaan eipä välitetä hänestä. Nautitaan kaikista mahdollisista hienoista ja vähemmän hienoista pelipäivistä edelleen!

Marjut V, ladykapu

 

                                                                                                                                         

Scroll to Top