Ladykapteenin kynästä 3

Tuttua rataa mennään sään suhteen. Edelleen tuulee, sataa vettä, räntää ja ilma on viileä. On kesäkuun alku ja nyt jo kaksi kuukautta on mennyt kesää odotellessa samanlaisen sään vallitessa (poikkeuksena pari lämmintä päivää!). Näillä mennään, kuten sanonta kuuluu!

Sääntökoulutuksessa Hattula Golfissa ma 15.5. klo 18.00 oli mukavasti kuulijoita eri klubeilta, toki enemmänkin olisi mahtunut. Kouluttajana toimi ”sääntöguru” Arto Teittinen. Saimme kuulla Arton persoonallisen esityksen ja esittää kysymyksiä. Mukava ilta, jossa vierähti nopeasti kaksi tuntia.

\"\"

Ystävyysottelu Aulangon ladyjen kanssa käytiin Everstillä ma 29.5. kuitenkin melko mukavan sään vallitessa. Tawastin joukkueessa pelasi 12 ja Aulangon joukkueessa 16 ladya. Niin siinä kävi, että emme saaneet ”Tyttöä” takaisin Tawastille Everstin palkintokaapista. Aulanko voitti meidät 214 – 196. Kisattiin pistebogeyna ja tuloksiin otettiin seitsemän parhaan pelaajan yhteistulos/klubi. Parhaasta scr-tuloksesta vastasi Kirsi Tamminen/AGK, paras pb-tulos/klubi Kirsi-Marja Kauppinen/AGK 36 pb ja Marjut Viitasalo/TawG 32 pb. Mutta syksyllä (11.9.) meillä on revanssiottelu 9r eli napattaisiinko voitto silloin meille Tawastilla?

Pro Olli Tapolan opetustunnit ladyille ovat vielä käynnissä. Kannattaa kysyä Ollilta mahdollisia peruutuspaikkoja tai seurata kilpailukalenterissa tilannetta!

Muistutuksena taas muutamia poimintoja tulevasta (kesä-heinäkuu):

Naisten sunnuntai 18.6. Tähän naisten kisaan olemme valinneet teemaksi ”Kesähattukisan”. Pelaamme pistebogeyna, erikoiskisat väylillä 5 ja 9. Lisäksi upein kesähattu palkitaan. Nyt kaikki rohkeasti mukaan ja omavalintainen kesähattu kisaan päähän! Kilpailukutsu kilpailukalenterissa ja ilmoittautumiset 15.6 klo 16 mennessä.

Pelimatka Viroon AGK:n ladyjen kanssa elokuussa, sitovat ilmoittautumiset 19.6 mennessä kilpailukalenteriin. Katso tarkemmin kilpailukalenterista.

Ystävyysottelu AG-EGS-TawG to 29.6.Turussa Aura golfin kentällä. Lähtö bussilla klubilta klo 9.30, pelit alkavat klo 13.00. Kisan jälkeen bussikuljetus takaisin klubille. Seurailehan kilpailukalenteria, kutsun kisaan laitamme kilpailukalenteriin saatuamme kutsun Turusta. Osallistujamäärä/klubi on 8.

Hämeenlinna Lady Open la-su 8.-9.7. TawG & AGK Eversti. Ilmoittautuminen on jo avattu kilpailukalenteriin.

TawG-HyG-Messilä ystävyysottelu to 20.7. Tawastilla. Ilmoittautuminen tähän on myös jo avattu kilpailukalenteriin, osallistujamäärä/klubi on 10.

 

Kausi on käynnistynyt, parempaan suuntaan ollaan menossa!

Marjut V, ladykapu

Scroll to Top