Ladykapteenin kynästä 1

Tervehdys kaikille ihanille ladygolfareille!

Haluan uutena ladykapteenina aluksi kiittää kaikkia saamastani luottamuksesta. Tehtävä on haastava, mutta otan sen nöyränä vastaan. Kiitokset menevät myös edeltäjälleni Marjut Suokannolle ja naistoimikunnalle. Teiltä kaikilta saamani vinkit ja ohjeet auttavat minua tulevassa tehtävässäni. Turvana ja tukenani on nyt myös uusi naistoimikunta, jonka jäsenistä osa on tehnyt työtä jo pitkään toimikunnassa ja osa on, minä mukaan lukien, aivan uusia. Meillä on hyvä vauhti päällä jo nyt ja olemmekin kokoontuneet jo muutaman kerran!
Tavoitteenamme on kehittää jo ennestäänkin monipuolista toimintaamme vastaamaan naisjäsenien toiveita ja tarpeita ja näin saada mahdollisimman moni mukaan toimintaamme – olemmehan olemassa teitä kaikkia varten!
Suomi viettää 100-vuotisjuhliaan ja golfliitto onkin julistanut juhlavuoden naisten vuodeksi.
Tässä lyhyesti kauden tulevista tapahtumista:
Kautemme aloittaa Naisten kevätkokous to 27.4. klo 18 Tawg:n klubiravintolassa. Kuulemme toimitusjohtaja Lauri Mannisen, pro Olli Tapolan sekä kapteeni Marko Helénin terveiset ja kerromme tulevasta kaudesta. Tarjolla on myös pientä purtavaa.
Haluan pitää perinteistä kiinni ja järjestää myös tänä vuonna kauden aluksi Lady Captain`s Dayn su 7.5. Alkulämmittelynä asahia, jonka jälkeen jatkamme pinkkipallokisalla!
Touko/kesäkuussa jatkuvat myös pro Ollin opetusillat. Ryhmät jaetaan tasoituksen mukaan. Peliopetuksiin kannattaa ilmoittautua nopeasti, sillä paikkoja tulee olemaan rajoitetusti!
Vähemmän pelanneille ja aloittelijoille varaamme joka toinen torstai kaksi lähtöaikaa (klo 18 ja 18:10). Mukaan ryhmiin lähtee myös aina joku enemmän pelannut tueksi/turvaksi. Rohkeasti mukaan!
Yli 36 tasoituksella pelaaville on tarjolla Pelaa 100 pistettä, koko kesän jatkuva rento tapa kiertää kenttiä.
Kansallinen golfviikko on 5 – 11.6 ja Naisten sunnuntai (11.6.) pelataan meidän kentällämme poikkeuksellisesti vasta su 18.6.
Hämeenlinna Lady Open on puolestaan tänä vuonna aiemmasta poiketen samanaikaisesti Wanaja Festivaalien kanssa 8. – 9.7. Lauantaina Tawastilla pelimuotona on greensome ja sunnuntaina Everstillä scramble.
Tämän vuoden kesäretki/kesämatka on suunniteltu toteutettavaksi yhdessä AGK:n ladyjen kanssa ja toteutunee elokuun lopulla.
Ystävyysottelut ja seuraottelut jatkuvat edellisten vuosien tapaan. Jotain uuttakin on luvassa!
Seuran mestaruuskisat pelataan meillä 19. – 20.8.
Birgitan maljan pelaamme perinteisesti elokuussa.
Syyskuussa pelaammekin oman päätöskisan (9r), jonka jälkeen pidämme syyskokouksen.
Lisäksi tänä vuonna järjestämme naisten syys/talvitapaamisen.
Tästä kaikesta kerromme tarkemmin naisten kevätkokouksessa, joten tulethan kuulemaan lisää! Tulen myös jatkossa kirjoittamaan näissä Ladykapteenin kynästä – kirjeissä ajankohtaisista kuulumisista.
Ota rohkeasti yhteyttä naistoimikunnan jäseniin, jos kaipaat apua tai toivot lisätietoa toiminnasta. Yhteystietomme löydät tämän kirjeen lopusta.
Lumen vähyydestä voinen aavistella, että kausi alkaa tänä vuonna melko nopeastikin. Kautta odotellessa on vielä aikaa saada peruskunto kohdilleen! Eli pidetään itsestämme huolta!

Keväisin terveisin
Marjut Viitasalo
ladykapteeni

Tawg:n naistoimikunta v. 2017:
Marjut Viitasalo, marjut.viitasalo@gmail.com 040 5479191
Auli Ahopalo, auli.ahopalo@gmail.com, 040 5892591
Anna-Maija Mikkotervo, anna-maija.mikkotervo@pp.inet.fi, 040 4825972
Marika Orava, marika.orava@sydansairaala.fi, 044 2084618
Auli Ruokonen, auli.ruokonen@pp.inet.fi, 040 8684219
Anu Siira, anu.siira@gmail.com, 040 8207876
Sirpa Teno, sirpa.teno@konecranes.com, 040 0956669

Scroll to Top