Kevään tärkeät päivämäärät!

Aurinko paistaa ja golfkausi päästään aloittamaan muutaman viikon kuluttua. Kenttä on talvehtinut varsin hyvin ja kaikki näyttää hyvältä kauden aloittamisen suhteen. Muutamalla griinillä on tällä hetkellä käytössä harsot, jotta nurmi saadaan kasvamaan hieman nopeammin. Valitettavasti syksyn sateiden johdosta 17. väylän griini on kärsinyt jonkin verran, mutta kaikki mahdolliset korjaustoimenpiteet on jo käynnistetty ja auringon paistaessa tilanne korjaantuu nopeasti.

Alla kevään tärkeät päivämäärät:

25.4. Haravointitalkoot klubilla klo 17-19
1.5. Vappubrunssi klubiravintolassa klo 11-13
2.5. Kenttä aukeaa! (säävaraus)
5.5. Members Only, jäsenten kauden avauskilpailu

Muistathan varata pelioikeutesi! 

Vuokrapelioikeus 830€
Nuorisopelioikeus (21-25v.) 490€
Junioripelioikeudet alkaen 130€!
Varaa omasi tawast@tawastgolf.fi tai kysy lisää Lauri Manninen 044-3306131

Lisätiedot: http://tawastgolf.fi/hinnasto/ Muistathan, että kaikkiin vuokrapelioikeuksiin on mahdollista ostaa lisäpelioikeus Aulangon kahdelle kentälle 175€:lla (juniorit 75€).

Kaikkiin henkilökohtaisiin pelioikeuksiin voit ostaa myös Etukortin (30€), jolla pelaat Suomessa yli 30 kentällä puoleen hintaan kauden 2018 aikana. Lue lisää: http://www.sgky.fi/kultakortti-ja-etukortti/sgk_etukortti.html  Etukorttikenttiä mm. Lakeside, Messilä, Hyvinkää, ST Laurence, SHG, Nurmijärvi, Lahden Golf..

Klubin Pro Shop jatkaa golfyhtiön hallinnassa, mutta toimintaa tehdään yhteistyössä Golf Centerin kanssa. Tämä uudistettu malli takaa entistä kilpailukykyisemmät hinnat ja paremman valikoiman. Kentän avajaisten yhteydessä runsaasti tarjouksia.

                                     Tervetuloa pelaamaan ja ostoksille!

Scroll to Top