Kerttu Hiltusen terveiset Ranskasta

Ranskassa pelattiin viime viikolla French Lady Junior International U21 Championship (Trophée Esmond), joka oli kolmas Junior Solheim Cup -karsintakilpailu. Lähdin kilpailuun rankingin neljänneltä sijalta.

Omassa pelissä oli ensimmäisenä päivänä pieniä ongelmia lyönnin kanssa, ja osuin vain 11 griiniin. Hyvän puttipelin ansiosta pystyin kuitenkin pelaamaan kierroksen tulokseen +1.  Toisena päivänä keli oli upea ja ajattelin että jatkoon pääsemiseksi pitäisi pelata parissa. Löin koko kierroksen todella hyvin, mutta tällä kertaa putti ei ollut omalla tasolla ja tein kolme kolmen putin griiniä. Siitä huolimatta pelasin kierroksen -3 tehden 6 birkkua ja nousin lyöntipelivaiheen jälkeen neljänneksi.

Ensimmäisessä reikäpelissä vastaan asettui Espanjan pelaaja. Kumpikaan meistä ei lyönyt palloa erikoisemmin, mutta minun tekniikkani kesti jännitystä huonommin ja voitto meni Marinalle. Tänään päivitetyn Junior Solheim Cup -rankingin mukaan nousin hyvän lyöntipelisijoituksen ansiosta kolmannelle sijalle. Kuusi pelaajaa pääsee kilpailemaan Skotlannin Gleaneaglesiin USA:n pelaajia vastaan rankingin perusteella ja kuusi valitsee valmentaja. Tällä hetkellä näyttää hyvältä 😊. Seuraava karsintakilpailu on touko-kesäkuun vaihteessa Saksassa. Sitä ennen haluaisin pelata vielä LETAS-kilpailun Ranskassa, mutta en vielä tiedä pääsenkö siihen mukaan.

\"\" \"\"

Hyvää golfkauden alkua kaikille tawastilaisille! 🙂

-Kerttu

Scroll to Top