Kerttu Hiltunen otti uransa ensimmäisen Finnish Tourin osakilpailuvoiton.

\"Naisten

Naisten sarjassa Tawast Golfin Kerttu Hiltunen (67–79–72) otti uransa ensimmäisen Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailuvoiton. Muutaman vuoden jälkeen takaisin voittokantaan noussut Hiltunen osoitti lujaa voitontahtoa päätöspäivänä, vaikka ajatukset meinasivatkin lähteä harhailemaan.

”Jännitin tuossa takaysillä niin paljon, että kädet oikein tärisivät, kun halusin voittaa niin paljon. Mutta tämä tuntuu kyllä niin hyvältä!” Hiltunen iloitsi voittoaan.

”Oma peli oli varmaa, eikä pelottanut missään lyönnissä. En myöskään ottanut mitään isoja riskejä, vaan pelasin vain palloa väylälle ja greenille”, Hiltunen jatkoi.

Naisten kilpailun kärkiviisikkoon Hiltusen ja Rissasen lisäksi ylsivät Katri Bakker (+9), Emilia Väistö (+10) ja Henni Mustonen (+14).

Kilpailun näyttämönä toiminut Nordcenterin Fream-kenttä oli oikein upeassa alkukauden kunnossa, ja pelaajat kehuivat kenttää ja järjestelyitä monessa eri käänteessä.

Audi Finnish PGA Golf Tourin seuraava osakilpailu pelataan kahden viikon kuluttua Suur-Helsingin Golfin Lakiston kentällä.

Teksti Finnish Tour

Scroll to Top