Kenttä avataan perjantaina 28.4

Tawast Golfin kenttä avataan kesäviheriöille perjantaina 28.4 klo 12.00. Samalla avaamme ravintolan ja caddiemasterin palvelut. Ajanvaraus on nyt avoinna päivittäin ja kentälle pääsee vain ajan varaamalla.
Lumihome on aiheuttanut viheriöille muutamia ongelmakohtia ja tästä johtuen muutama väylä saatetaan pelata alkukaudesta talviviheriöille. Pinnan alla näkyy kuitenkin jo tervettä ruohoa ja lämpimien säiden tullessa, uskomme viheriöiden toipuvan hyvin.

Väylällä 17 vesiesteistä Katumajärveen johtavat putket olivat menneet tukkoon. Tällä viikolla vesiesteen alkupäähän päästiin asentamaan uusi putki ja esteen pinta laskemaan. Viheriön edessä menee myös putki, jota ei maan pehmeyden vuoksi päästä nyt keväällä korjaamaan. Tämä alue saattaa alkukaudesta olla korjauksen alaisena maana.
Viikonlopuksi on ennustettu vielä viileä ja yöpakkasia. Mikäli aamulla on pakkasta, aamun varatut peliajat eivät siirry, vaan peliajat peruuntuvat kokonaan. Varmista pakkasaamuina varaustilanne NexGolfista ja tee tarvittaessa uusi varaus.

Tawast Golf aukioloajat:
– Ravintola klo 10-17 (7.5 saakka)
– Ravintolassa tarjolla juomat ja vitriinituotteet (lounastarjoilu alkaa 2.5)
– Caddiemaster klo 10-17 (7.5 saakka)

Muuta:
– Pukuhuoneet ovat avoinna ravintolan aukioloajoilla.
– Golfautojen käyttö on sallittua.
– Harjoitusalueet ovat avattu.

Nautinnollisia pelejä kaikille!
Scroll to Top