Kentästä huolehtiminen

Syksy on tullut ja sen mukana kentällä tehtävät talveen ja ensi kesään valmistavat työt. Väyliä, tiipaikkoja sekä griinejä rei’itetään ja lannoitetaan. Vähän ennen pakkasten tuloa griineille tehdään vielä lumihomeen estoa varten ruiskutuksia ja monia muita valmistavia töitä.

Nyt kentältä saatu viesti on ollut ikävää kuultavaa. Pelaajat eivät enää syksyllä korjaa jälkiä väylillä ja viheriöillä, niin kuin sitä tehdään kesällä. NYT JOS KOSKAAN JÄLKIEN KORJAAMINEN ON EHDOTTOMAN TÄRKEÄÄ! Taudit, jotka golfkenttiä vaivaavat nimittäin tarttuvat juurikin parhaiten niihin kohtiin, jossa pinta on korjaamattoman jäljen takia rikki. Siksi juuri nyt kaikkien jälkien korjaaminen on ehdottoman tärkeää! Lisäksi olemme ikäväksemme huomanneet, että bunkkereita ei siellä käynnin jälkeen haravoida. On melko ikävää lyödä toisen lyönti- tai kengänjäljestä.

Pyydämme kaikilta kentän käyttäjiltä erityistä huomiota kentästä huolehtimiseen. Korjataan vielä syksylläkin kaikki jäljet, niin väylällä, bunkkerissa, kuin griinilläkin! Pääsemme näin nauttimaan paremmista pinnoista heti uuden kevään koittaessa.

Kiitos kun korjaat sen toisenkin jäljen ja hyviä loppukauden pelejä!

Scroll to Top